Zaterdag
11-05-2019 10:30
Reacties: EXTRA Bos en heide wandeling rond Odoorn
provincie Drenthe  vertrekpunt eindpunt Odoorn (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Jeroen van I. (organisator / kaartlezer)  (11-05-2019)
We hadden vandaag prefect wandelweer, een mooie omgeving en weer een leuke groep wandelaars. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Sylvia T. (12-05-2019)
Met ogen zo groot als schoteltjes sta ik al likkebaardend voor de vitrine vol gebakjes bij bakkerij Joost, het startpunt van onze wandeling, geleid door meestergids Jeroen. Besluit om mijn traktatie op dat ronde gebakje, gevuld met amandelspijs, belegd met verse rode fonkelende aardbeien en bedekt met een toef slagroom uit te stellen tot het eindpunt van de wandeling ook weer bij deze banketbakkerij. Al wandelend genoten van de blatende schapen, de schapenwolken, de kruip door sluip door onverharde smalle paadjes. Lunchen op een verlichte, open plek in het bos. De paarden voor en die ene achter de wagen met 3 of 5 wielen. Na 25743 stappen bereiken we onze bestemming patisserie Joost. Al het gebak is opperdepop. Jeroen ik hoop op een tweede kans.  
http://www.bakkerjoost.nl/lekkere-wandeling..

Erika de H. (11-05-2019)
Jeroen, prachtige route ! Voor herhaling vatbaar. Was gezellig, tot volgende keer. 
Joke K. (11-05-2019)
Bijzonder mooie route. Op het Molenveld een kudde schapen met herder gezien. Prima horeca uitgezocht. Fijne wandeldag en gezellige groep. Jeroen bedankt voor het organiseren. Groetjes, Joke  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen