Vrijdag
12-04-2019 10:15
Reacties: Grienden en polders bij de Oude Maas
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Rotterdam CS ( rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Nieske W. (organisator / kaartlezer)  (12-04-2019)
Voorjaar in de grienden en over oude polderdijken bij de Oude Maas: altijd mooi! In het frisse halfbewolkte weer was het genieten van spindotters en zomerklokjes tussen het prille groen van de oude wilgenknoesten. Cetti s zangers en zwartkopjes lieten hun karakteristieke melodietjes weer horen en het was goed te zien welke boom door bevertanden bewerkt was. Medewandelaars, het was gezellig met jullie vandaag! Graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Anja T. (13-04-2019)
Het was een mooie dag met een schitterende wandeling in goed gezelschap. Nieske, leuk om je weer eens te zien. Bedankt en iedereen tot ziens!! 
Lianne Q. (12-04-2019)
Hallo Nieske en mede-wandelaars, Reuze bedankt voor deze variant Rhoonse en Carnisse Grienden. Dit was de 3e keer voor mij. Het blijft een prachtig stuk om te lopen! Mvgr. Lianne Quak ps. mijn link is nu toegevoegd. Veel plezier!  
https://photos.google.com/album/AF1QipNq_MWAyTNeHiN3EIb2Wahee55sXCFGAkdMaQRF..

Maria H. (12-04-2019)
Dankjewel Nieske...Wat weer een mooie wandeling, ik heb zo genoten van een prachtige dag in deze bijzondere natuur, de vogels zongen op hun eigen wijs de bloemen bloeiden lieflijk, het was sprookjesachtig en soms spookachtig om over de paden te gaan langs die geknotte wilgen . Volgende keer ga ik weer met je mee, Nieske en medewandelaars, het was een dag met een zonnetje, Gery, je hebt weer prachtige foto’s gemaakt!!! 🌞, lieve groet aan allen van Maria 
Vera Van der V. (12-04-2019)
Vond het een prachtige wandeling en leuke mede wandelaars. Prachtig gebied en nog wat geleerd over de pinksterbloemen,toch Wim Dank je Nieske, en tot een volgende keer.  
Gery V. (12-04-2019)
Nieske bedankt voor deze schitterende dag. Jij weet de bijzondere plekjes in Nederland wel te vinden. Wat is dit toch een prachtig gebied! Ik wil volgend jaar weer mee! Allen bedankt voor deze gezellige dag. Groet, Gery 
https://photos.app.goo.gl/LFSEAKgXFfsxVDHr6..

jannie k. (12-04-2019)
Het was zeker een prachtige wandeling. Wat heb ik genoten van al het moois wat we te zien kregen. En ook van de vriendelijke en gezellige medewandelaars. Heel erg bedankt Nieske voor deze mooie dag met een gouden randje. Groetjes en graag tot de volgende keer.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen