Zaterdag
25-05-2019 11:00
Reacties: Kop van Schouwen
provincie Zeeland  vertrekpunt eindpunt Burgh Haamstede (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (25-05-2019)
Het was heerlijk wandelen vandaag met een klein maar fijn groepje door het afwisselende kustlandschap van Schouwen. De pannenkoek na afloop smaakte ook prima, heel leuk dat Tiny ook nog even mee kwam doen! Tot een volgende keer allemaal, Peter P.S.: Rudolf - hieronder is de foto van het vingerhoedskruid toegevoegd.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Greet H. (27-05-2019)
Het was een prachtige en meer dan geslaagde dag.Ik sluit me graag aan bij de reacties. Bedankt Peter voor de organisatie en dat ik mocht meerijden. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en graag tot een volgende keer. 
Daniel T. (27-05-2019)
Wat een dag Peter. De afwezigen hadden echt wel ongelijk. Alle ingredienten waren aanwezig om er een totpdag van te maken. En de afsluiter bij een pannekoekske was ook een prachtig idee. Eentje om te onthouden. Bedankt Peter en andere wandelaars. Hopelijk tot een volgende wandeling. 
Tiny C. (26-05-2019)
Peter en wandelaars Kop van Schouwen : ook al kon ik nog niet meewandelen, het deelnemen aan het afsluitende etentje heeft mijn dag toch nog mooi gemaakt! Dank voor de gezelligheid en heel graag tot ziens. Peter: extra dank voor je mooie suggesties om mij eventueel deels te laten mee lopen. Als je de wandeling nog eens organiseert hoop ik erbij te kunnen zijn. Daniel: bedankt voor de lift die mijn reistijd flink verkortte. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen