Zaterdag
13-04-2019 10:30
Reacties: Naar St.Odilienberg
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt NS Roermond - St.Odilienberg   afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (13-04-2019)
Het was een afwisselende wandeling. Af en toe een beetje fris, maar in de luwte was ook een picknick goed te doen. Gezellige groep, graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Hilde K. (14-04-2019)
Prachtige wandeling in een waterrijk gebied. Terrassenlandschap Hoosden, oude meanders van de Roer, veel wilde bloemen, de beverburcht, de Oolderplas, holtes van de Graafwesp en zelfs een ree die even nieuwsgierig bleef staan om de Wandelsiters te bekijken. Zo veel, en zelfs nog meer moois, op één dag. Daarbij gezelligheid, fijne gesprekken, de rustige en informatieve leiding van Rudolf. De kaart van het bijzondere Mariabeeld een mooie herinnering. 
https://photos.app.goo.gl/Ahc6i8xu9be3ioALA..

Gam van der K. (14-04-2019)
Na een sanitaire stop... van het padje af. Maar ik werd door Rudolf telefonisch er weer op gezet. Mooie dreigende wolken boven het wijdse landschap. De buien vielen naast ons. Dank aan alle lopers voor de gezellige wandeling. Mijn NS keuzedag prima besteed. Stichtse groet van Gam.

 
Tiny C. (13-04-2019)
Prachtige wandeling Rudolf, bedankt! We zagen veel water, dijken, bloemen, bloeiende struiken/bomen, sporen van bevers, mooie vergezichten, de skyline van Roermond enz. En ook ik vond het struinen door het Landgoed Hoosden geweldig. Ook de gezellige groep en de horeca droegen bij aan deze zeer geslaagde dag. Tot ziens allemaal. 
Mariet C. (13-04-2019)
Dankjewel Rudolf, mooie wandeling! Veel voorjaarsbloemen gezien. Het laatste stukje, vlak voor St. Odilienberg, was bijzonder mooi. Leuk om een aantal mensen weer terug te zien. En...ik heb het gered! Het afscheid was voor mij enigszins abrupt, maar ja, zo kan het gaan. Bedankt allemaal voor de gezelligheid en tot ziens.  
Jos P. (13-04-2019)
Heerlijk gewandeld vandaag, leuke groep en mooie route met in het laatste stuk schitterende ongerepte natuur. Rudolf en medewandelaars bedankt. Jos 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen