Zondag
14-04-2019 10:00
Reacties: Dorth & Joppe
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Gorssel (rondwandeling)  afstand 25  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (14-04-2019)
Zo 14/4 13.23u: We zitten nu bij Stayok dus de wandeling is gestart. Ma 15/4 22.29u: Dank voor de gezellige wandeldag en leuke commentaren. Jullie houden mij gaande.
 
Reacties deelnemers
Heidi K. (16-04-2019)
Hallo Hein, Dank voor de organisatie en gezelligheid van deze geweldige veelzijdige wandeling. Wat was het weer prachtig. Prachtige weilanden, bossen, en vergezichten. Medewandelaars ook dank voor de leuke sfeer en gesprekken. Gr Heidi  
Ottelien W. (15-04-2019)
Ha Hein en Heinse wandelgasten. Het was weer heel heerlijk op deze Gorssel-, Dorth- en Jopse Heindag. Fijn en bijzonder om erbij te zijn. Genieten van de uitgekiende aaneenrijging van buitengewone landschapselementen, waardoor we allen wel zeer in ons element kwamen. Ik zag t aan de glundergezichten! Vaut le voyage, drie sterren. Dank. Groet en graag tot ziens, Ottelien  
Marjan G. (15-04-2019)
Koud zou het zijn, dus we hadden ons goed ingepakt. Maar het viel erg mee, de zon zorgde voor wat warmte en voor een mooie schaduwwerking op het jonge frisse groen. Er gingen zelfs jassen uit. Een Heindag is een sublieme dag in de natuur, altijd verrassend en zeer goed voorbereid. De omgeving van Gorssel is aantrekkelijk gebied, landelijk, met kleine buurtschappen, zoals de Kring van Dorth. Het Noorse jachthuis, waarin de Stayokay is gevestigd, was een fijne pleisterplaats op deze mooie dag. Hein dank, we hadden het weer best met elkaar!  
Theo L. (15-04-2019)
Ja Hein, daar schotelde je ons weer een wandeling voor waarop jij enkel het patent lijkt te hebben. Aan de oostkant van Gorssel maakte ik kennis met nieuw landelijk gebied. Je liet me voor even in je wandelkeuken kijken: jouw voorbereiding die al een paar jaar geleden begon; het puzzelen met paadjes en doorgangetjes waardoor uiteindelijk een sluitende route op de kaart kwam; het ontdekken van een schouwgang langs een waterloop waardoor weidegebied gekoppeld kon worden aan landgoedbos.
Wat me ook opviel: met een verrekijker in mijn hand hoopte ik in het luchtruim buitelende kieviten te zien. Weidevogels ontbraken echter boven de spectaculair grote raaigraspercelen. Een constatering die ook geldt voor landelijk gebied elders. Hein en medewandelaars, het was een fijne dag met elkaar. Dank voor sfeer en ontspanning deze dag. Hoi.  
Lysbeth Anne B. (14-04-2019)
Hein, dank je wel voor weer een mooie, heerlijke wandeldag, ditmaal in het achterland van Gorssel. Erg leuk dat ik nu eens heb gezien hoe het er daar uitziet. En me iets voor kan stellen bij Joppe en Dorth. Mooi! Het was weer heel afwisselend, bos, weiland, uitzicht, besloten stukken, heel veel onverhard, elke keer andere indrukken. Leuke ervaring de Noorse stayokay. Het is te merken dat je veel tijd hebt gestoken in de voorbereiding. Was het waard. Dank je wel! Iedereen dank voor de gesprekken en graag tot een volgende keer. Fijne vakantie alvast voor de Griekenlandgangers! 
Herman M. (14-04-2019)
13:24 u Halleluja! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen