Zondag
14-04-2019 10:30
Reacties: Geurige bollen met water en groen
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Sassenheim - NS Leiden CS   afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Conny K. (organisator / kaartlezer)  (14-04-2019)
Een tintelfrisse, zonnige dag, ideaal wandelweer! Wat kan er dan nog mis gaan? Niets natuurlijk! Een enkele dwaling, zoals aangekondigd. Verder alleen maar groen, oude bomen, heel veel bloemen, twee landgoederen, mooie huizen, een plassengebiedje vol vogels, boterhammen op een bankje tussen de zeilboten en horeca in een oude school. De slotborrel aan een grote tafel bij dat aardige hutje in het Leidse hout, nog een slinger door het bos van Bosman, en toen toch echt Leiden Centraal bereikt. Bedankt aardige gezellige wandelaars, het was leuk met jullie!
 
Reacties deelnemers
Rijkert K. (15-04-2019)
Mooie afwisselende wandeling in een voor mij onbekend gebied. Bovendien: mooie afwisselende gesprekken met de gezellige medewandelaars. Goed voor een herhaling!  
Geeske B. (14-04-2019)
Dit was mooi, Conny, en super gezellig. En die heen en weertjes? Je weet toch dat ik van langere wandelingen hou ;-)  
Ada S. (14-04-2019)
Een en al afwisseling vandaag. Reuze leuk en heel gezellig. Bovendien voor het eerst van mijn leven in een McDonalds geweest, gedenkwaardig. Bedankt Conny, het was goed! En al die andere gezelligers ook. 
Albert Jan de K. (14-04-2019)
Het was weer een bijzonder leuke wandeling door een mooi stukje natuur en met onderweg gezellige horeca. Ik vond het een topdag! Conny en medewandelaars bedankt en graag tot een volgende keer!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen