Zaterdag
11-05-2019 10:30
Reacties: Het Land van Thorn
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Thorn (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (11-05-2019)
Het was weer een heerlijke wandeldag met een relaxte groep door mooie natuurgebieden. Ook Thorn was nog aangenaam rustig. Bedankt voor het gezelschap en graag tot ziens. ( voor de volgende keer: meidoorn net uitgebloeid, rozen staan op punt te gaan bloeien, margrieten waren nu mooi)
 
Reacties deelnemers
Marion P. (21-05-2019)
Hallo beste mensen, Ja het was een schitterende route, veel mooie paadjes, en uitzonderlijk veel vogels gehoord op bijna de gehele route. Ik heb erg genoten. Bedankt voor het delen en de gezelligheid. Grtz Marion 
Marjo Z. (12-05-2019)
Ja...was weer een top wandeling, zo dichtbij mijn home town en toch zo onbekend voor mij. Rudolf weer bedankt voor die mooie tocht en dames bedankt voor de gezelligheid. Groetjes Marjo 
Anke B. (12-05-2019)
Het was weer een prachtige zeer afwisselende wandeling zoals we van Rudolf gewend zijn. Een mooie groene omgeving met water, broekbossen met uitbundige vogelzang, akkers en kleine dorpjes. Prima wandelweer, ontspannen wandelen en fijn gezelschap. dank je wel Rudolf voor het organiseren van deze wandeling en allemaal graag tot een volgende wandeling! 
Hilde K. (12-05-2019)
De omgeving van mijn jeugd. Opgegroeid in het nabijgelegen Heel waar mijn moeder nu nog woont. Thorn (ooit een land); was voor mij uitgaan, mijn eerste liefde. Neeritter: op zondagmiddag op de fiets naar de dancing in Maaseik. Als klein kind: met mijn moeder en dikke tante, haar corset vol pakjes sigaretten, over de grens in Kessenich. Gelukkig nooit betrapt.
Veel nostalgie dus, maar natuur...,niet veel soeps vond ik. Rudolf liet zien dat er rond Thorn wel degelijk mooie (nieuwe) natuur is.
Het witte stadje heeft een bijzondere geschiedenis. Ooit was Thorn een ministaatje volledig geregeerd door vrouwen https://www.trouw.nl/cultuur/in-ministaatje-thorn-waren-vrouwen-eeuwenlang-aan-de-macht~afce2249/.
Na de wandeling een gezellige afsluiting in het sfeerrijke, muzikale Thorn. Een heerlijke, ontspannen dag.  
https://photos.app.goo.gl/6bpsP5WmjTj8527FA..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen