Woensdag
15-05-2019 10:30
Reacties: Rondje Twiske
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt Oostzaan (rondwandeling)  afstand 21  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (15-05-2019)
Hoi Wandelaars,
Dat was genieten in de groene oase Het Twiske . Bijzonder dat je zo dicht bij de stedelijke bebouwing van Amsterdam en Zaanstad zo in de natuur kunt lopen. Fraai ook om te zien hoe mooi weidengebieden (vol met bloemen) zijn zonder invloed van de mens. Fijn voor vlindertjes en bijtjes. De wandeling kreeg nog een extra speelsmoment door het oversteken van een watertje via een speelbrug. Gelukkig (jammer) liep niemand een nat pak op. De stop bij de zorgboerderij De Marsen was weer leuk. Na afloop nog een drankje op een zonovergoten terras (dank Hilly + Erna).
Voor de statistiek: 18,2km met een bewogen gemiddelde van 5,4km/u gelopen.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Hilly H. (16-05-2019)
Dank je Pieter voor de organisatie van deze prachtige wandeling door het bontgekleurde Twiske. Zo mooi in dit jaargetijde en met dit mooie lenteweer. Alle medewandelaars bedankt voor het wachten en vooral voor de gezelligheid onderweg. Hoop tot op een volgende wandeling, Groet Hilly 
Jos de P. (16-05-2019)
Gisteren Twiske op zijn mooist, plaatjes zo uit de periode van Paulus Potter. We namen de tijd om ook eens te genieten van de omgeving Een groot pallet van bloemen. Mooie periode uitgezocht Pieter.  
Jan K. (16-05-2019)
Ik wilde deze zonnige wandeldag niet aan mij voorbij laten gaan, ondanks dat ik niet geheel fit was. Toen ik thuis kwam ben ik onmiddellijk op bed gaan liggen en meteen in slaap gevallen. En toen ik om 6 uur wakker werd voelde me ik al een stuk beter. Prachtige foto s, Pieter! 
Wilma van D. (15-05-2019)
Bedankt Pieter en alle anderen, Wat was het lekker om na ruim een maand dit zo weer te kunnen doen. Een leuke, gezellige groep, een prachtige wandeling en heerlijk weer. Voor mijn enkel was dit net te doen. Heel graag tot een volgende keer. Pieter bedankt voor de leuke foto s. 
Iris D. (15-05-2019)
Mijn 2e wandeling met pieter sunshine en consorten. De hazen Adrie en Erna liepen wederom flink door. Mijn eerste kennismaking met het schone Twiske. Wederom leuke mensen leuke gesprekken. Deze dag heb ik in de knip... 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen