Vrijdag
26-07 t/m Zondag
28-07-2019
Reacties: Grenzenloos wandelen in Twente
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Camping Roderveld in Rossum  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Bert D. (organisator / kaartlezer)  (28-07-2019)
De weersverwachting was fantastisch, te fantastisch, voor vrijdag was de voorspelling 37 graden celcius. Dat was reden om het doorgaan van dit weekeinde te evalueren. Een deel vond het te warm maar zes hardliners wilden het graag gaan proberen. En het is gelukt, ja het was warm vrijdag maar toch heeft iedereen de wandeling door Singraven gelopen, gelukkig was er een windje en konden we regelmatig onder bomen lopen. De andere twee dagen waren al minder heet maar nog steeds warm. Heerlijke wandeldagen in een afwisselend landschap. Daarnaast met zes wandelaar drie dagen met heerlijk weer op een camping vertoeven. Dat is gegarandeerd lekker ontspannen, leuke en soms diepgaande gesprekken, regelmatig lachen met elkaar. Al met al kunnen we terugkijken op een fantastisch weekend, iedereen bedankt voor de gezelligheid EN het doorzettingsvermogen en tot een volgende keer (hou de agenda in de gaten!)
 
Reacties deelnemers
Ellen ten B. (02-08-2019)
Het was idd een heerlijk weekend. Bedankt Bert, voor het organiseren en dames, voor de gezelligheid. Geen idee over welke Duitse uitgaven je het hebt Liesbeth;-). Het was een leuke mini kampeervakantie. Volgend jaar weer! 
irene m. (29-07-2019)
Het was inderdaad heel warm, maar de vele afzeggers kunnen spijt hebben. We waren met een supergezellig klein groepje. En de wandelingen, s ochtends wat vroeger beginnen en zoveel mogelijk de schaduw van de bomen opzoekend, waren heel mooi en afwisselend. Een fijn lang weekend, net een kleine vakantie.  
liesbeth van G. (29-07-2019)
Het was heet, er waren prikkebeestjes en andere onleuke duitse uitgaven, HAHAAhaa Maar Het kon ons niet deren We lachten erom.Het was superweekend. EWaneer weer? 
Rina van der L. (28-07-2019)
Wat waren het fijne dagen! Het was warm maar wel te doen. Zeker wanneer we vroeg op pad gingen. Ik heb genoten van de omgeving en van iedereen. Prima camping! Bert je hebt het goed georganiseerd. Het heb het gevoel een week op vakantie te zijn geweest. Voor herhaling vatbaar. Hartelijks voor iedereen en graag tot volgende keer. Rina 
Tini H. (28-07-2019)
In de omgeving van Rossum waan je je soms in het buitenland, glooiende landschappen, graanvelden, bospaadjes, landgoederen en dat alles bij veel zonneschijn en een aangenaam windje. Bert, dank voor deze mooie afwisselende route s en het organiseren van dit weekend op deze super boerencamping. Fijne, gezellige en ontspannen sfeer, kortom: voor herhaling vatbaar! Dank en groet aan allen, Tini 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen