Zaterdag
11-05-2019 10:30
Reacties: Grensgang Overijssel. Etappe 9: Oldenzaal/De Lutte-Denekamp
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Oldenzaal (rondwandeling)  afstand 18-21  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Harry U. (organisator / kaartlezer)  (11-05-2019)
Het weer: zonnig en droog, temperatuur 17 gr C, frisse noorderwind. Goed wandelweer.
Tiny neemt vanuit Oldenzaal de wandelaars mee via het Rhodondrendonlaantje naar cafe De Grote Zwaan, alwaar de kaartlezer zich per bus heeft vervoegd. Koffie in kring (hebben we die stoelen nog teruggezet?). Op pad. Prachtig landschap, uniek. De Dinkel gepasseerd, pauze. Het Lutterzand, maar vastgelopen in rustgebieden. Improviserend langs Omleidingskanaal en natuurgebied Dinkelland (van Staatsbosbeheer). Schaapskudde. Wederom het Omleidingskanaal. Denekamp ingewandeld. Bij de bushalte een ijsje toe.
Geslaagde tocht. Tot een volgende keer. Harry.
N.B. Foto s verslag Tiny Jongstra en Heleen de Roode. Met dank. Bij het X het rustgebied, de geplande route (in rood) en de alternatieve route (in blauw).
Fragment ANWB-toeristenkaart Overijssel 1:100.000, uitgave 1956.
Klik voor de gelopen route (21,9 km) hier.

 
Reacties deelnemers
Ellen S. (13-05-2019)
Harrie, bedankt voor de mooie tocht van De Lutte naar Denekamp, jammer van de rustgebieden waar we niet in mochten. Prima wandelweer en goed gezelschap. Tiny en Heleen weer bedankt voor de prachtige fotoreportages. Tot een volgende keer. 
Heleen de R. (12-05-2019)
Weer en prachtig stukje Overijssel Lopen van station naar de Lutte was absoluut geen straf Jammer dat de weg versperd werd door rustg gebieden...het heet niet voor niets omleidingskanaal Harry Bedankt voor de organisatie en af en toe een handje bij greppelklimmen Medelopers dank voor de gezelligheid Hier onder de link met mijn impressie Wie weet tot een volgende wandeling Heleen  
https://myalbum.com/album/GqYJ4QHY1Ktm..

Annemiek L. (12-05-2019)
Het was idd een prachtige wandeling met mooi droog zonnig weer. We hadden het enorm getroffen; deze dag pakken ze ons niet meer af. Dank aan allen voor jullie aangename communicatie en gezelschap en Harry voor de organisatie van deze tocht. TOP! Tot de volgende keer. 
Tiny J. (11-05-2019)
Een prachtige dag vandaag, wat een fijn wandelweer. Jammer dat we vast liepen bij het rustgebied, maar dat leverde ook wel weer een interessante tocht op. Harry, bedankt voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling. 
https://photos.app.goo.gl/PN3iwk3k9Zq9zTAUA..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen