Zaterdag
30-11-2019 10:20
Reacties: De Drie Bronnen Tocht - Sufi Trail
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Heiloo (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 18
 
Reactie Iris B. (organisator / kaartlezer)  (01-12-2019)
Hoera, Hoera volle toeren door Heiloo. Deze maal met een groot gezelschap andersom begonnen zo liepen we eerst naar de cultuurkoepel en het kunst monument met de prachtige treur-es. Na het Willibrordus terrein lopen we door het bosje naar de witte kerk de eerste bron. Hierna lopen we het nu prachtig gekleurde bos in. Het is elk seizoen weer een verassing hoe het kleurenspel je ogen pleziert. We voeren leuke gespreken en de gesprekpartners wisselen als vanzelf. Zelf de mensen die het wat hogere tempo wat zwaar valt lopen uiteindelijk toch bijna de gehele wandeling. Een dikke pluim voor de volhouders. Zowaar is er nog een pendelbus van Egmond Binnen naar Heiloo en kunnen ze hun welverdiende rust gaan nemen. Wij krijgen bij de Adelbertus-bron nog een mooie uitleg van Cor Butter die alles weet van de bron. Bij de Abdij van Egmond nemen we een kijkje in het mooie winkeltje. Uit de laatste bron van vandaag de Runx put nemen we nog een slok genezend water en met frisse zin lopen we zwier naar het station waar iedereen weer zijns weg hervat. Weer een mooie dag in onze hopelijk lange reeks wandelrondes van Heiloo. Bedankt allemaal voor het wandelen op deze prachtig zonnige dag. Via de link kan de wandeling 3D met foto s bekeken worden!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Jos de P. (02-12-2019)
Iris mijn dank voor de organisatie van de wandeltocht. Het is altijd weer leuk om met jullie op een relexte manier mee te lopen.  
Lidy M. (02-12-2019)
Prachtige route met gezellige mensen op een mooie herfstdag. Fijn dat we ook even het abdijwinkeltje en later de kapel in konden. Hartelijk dank Iris voor de versnaperingen voor deze grote groep! En je verloor ook de achterhoede niet uit het oog! Groetjes aan allen.  
Jeannet S. (01-12-2019)
Dank voor de mooie wandeling Iris en wat heb je mooie foto s gemaakt. Kan ik toch de hele tocht bekijken. Groet Jeannet 
Olga V. (01-12-2019)
Ha Iris, het was een prachtige wandeling,ik heb ervan genoten. Ook Sadat bedankt voor de organisatie en graag tot ziens. Hartelijke groet, Olga  
Karel de L. (01-12-2019)
Dank je wel voor deze geslaagde wandeling. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen