Vrijdag
10-05-2019 11:00
Reacties: Van Zijderveld naar Leerdam
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt station R-NET Leerdam  afstand ca. 20km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Ine van B. (organisator / kaartlezer)  (10-05-2019)
Wie is er ooit in Zijderveld geweest behalve wij. Men kent het hooguit van de snelweg die er langs raast. En buiten het dorp gras en wolkenluchten in overvloed, en ook koeien en schapen in grote hoeveelheden.Horeca in cafe De Zwaan in Schoonrewoerd waar het heel goed toeven was en waar we konden schuilen voor een buitje.Daarna brak de zon door en konden de jassen weer uit, een zeer afwisselend weertype vandaag.Gegroet allen en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Marja G. (12-05-2019)
De foto s van Gery zeggen alles, dankjewel! Na de afgelopen droge zomer lijkt het of de natuur extra zijn best doet; wat een hoeveelheid aan wilde planten! Helaas maar één vlindertje gezien. Nogmaals bedankt Ine voor het organiseren van deze mooie tocht. En bedankt medewandelaars voor jullie gezelschap.  
Tineke van D. (11-05-2019)
De woorden van Ine, Ottelien, Hanneke en Gery geven de wandeling prima weer. Gery wat een mooie foto’s. Groet, Tineke 
Ottelien W. (11-05-2019)
Ha Ine en Medewandelaars, wat mooi om met de fotoreportage van Gery de tocht nog terug te lopen. Het is een prachtig gebied, een ontdekking, beestachtig mooi met al dat Fluitekruid en prille groen. Met ganzen, zwanen, ooievaars, de schapen, veeeel schapen, koddig gevlekte zwart-wit lammeren, de mogelijkheid van een ijsvogel, het gefluit van vele zangertjes. Het vogelconcert overstemt met gemak de ronkende A2 verderop. Ine, dank je wel, dat jij met je visie en durf, met je inventieve speurwerk alweer zo’n mooie route realiseert, onverwacht dicht bij de snelweg, zeer toegankelijk en toch helemaal landelijk. Je herderlijke zorg is zeer welkom. Het loont om jouw schaap te zijn, het licht te volgen, de weg en wie weet de waarheid wel te vinden.. maar welke waarheid dan? Beton is harder dan asfalt, harder dan gras. Godsgeloof betekent niet altijd vertrouwen in de mens. Gesloten wereldbeeld met hekken en honden of opener in een ontspannen gastvrijheid. We blijven ontdekken en ons verbazen. Dank voor deze tocht. Groet en graag tot ziens! ottelien  
Hanneke Van O. (10-05-2019)
Dank Ine voor de mooie wandeling en Gerie dank voor de mooie foto s. Nu lekker met de beentjes op de bank en een kopje thee er bij.  
Gery V. (10-05-2019)
Ine dank je wel. Wat een prachtige wandeling was dit. Heerlijk door en langs de weilanden, langs watertjes, heel veel bloemen. Daarbij een gezellige groep medewandelaars. Het was een heerlijke dag! Allen bedankt hiervoor. Groet, Gery  
https://photos.app.goo.gl/AaJm5LnEpHPkE3T36..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen