Zondag
12-05-2019 11:00
Reacties: Diepenheim
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Diepenheim (rondwandeling)  afstand 16 km  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Hans van H. (organisator / kaartlezer)  (12-05-2019)
Prachtige wandeling met een zeer prettig op elkaar afgestemd gezelschap. Jullie mogen allemaal weer mee een volgende keer. Tot wandels.
 
Reacties deelnemers
Wilfried B. (13-05-2019)
Het was een heel mooie wandeldag rondom de boeiende omgeving van Diepenheim met vele leuke landgoederen. Ik heb erg genoten van deze wandeling. Hans bedankt voor de organisatie van deze wandeling, Jessica voor de mooie foto s en ieder voor de gezelligheid. Tot een volgende keer. 
Henriette van S. (13-05-2019)
Hele mooie wandeling door prachtig gebied! Heerlijk wandelweer, leuke groep. Hans, bedankt voor de organisatie. Jessica voor de geweldig mooie foto s en iedereen voor de gezelligheid. Tot een volgende keer!  
sonja van der m. (13-05-2019)
Hans, bedankt voor de heerlijke wandeling! Ik heb genoten! Em Jessica bedankt maar weer voor de mooie foto,s! Tot een volgende keer! P.s. Er staat sinds vanochtend een nieuwe wandeling van mij op de site op zondag 26 mei.  
John G. (13-05-2019)
Hans, weer bedankt voor deze mooie wandeling en gezellige dag! Fijn dat ik’m dit keer uit mocht lopen! Mede wandelaars bedankt en Jessica voor de mooie voor jaar impressie! Allen tot een volgende wandeling, greetzzzzz John  
Tini H. (13-05-2019)
Voorjaar op zijn mooist in en rond om Diepenheim. Hans, dank dat je ons dit hebt willen laten zien, inclusief het nieuwe stukje met de boomhut. Groet aan allen, Tini. 
Jessica van den B. (12-05-2019)
Een heerlijke wandeldag -met een verrassend nieuw stukje in de route Hans, erg mooi. Tot een volgende keer allemaal, groetjes, Jessica 
https://myalbum.com/album/sK5yDVqIMU8B..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen