Zondag
12-05-2019 11:15
Reacties: Vorstelijke allures (via tuinen Oude Loo)
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt Apeldoorn (rondwandeling)  afstand 17km.  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Jan B. (organisator / kaartlezer)  (12-05-2019)
Alle condities waren vandaag aanwezig om er een leuke dag van te maken en dat werd het dan ook. Er viel veel te vertellen over het Loo, haar bewoners en de prachtige natuur waarvan we konden genieten, ook al was er geen wild te zien. Jullie vormden een merkbaar enthousiaste en geinteresseerde groep en dat gaf mij een warm gevoel om deze wandeling te organiseren.
Hartelijk dank voor jullie bijdrage en graag tot een andere keer,
Jan
 
Reacties deelnemers
Ton de K. (13-05-2019)
Jan, een hele mooie , maar vooral ook gezellige wandeling. Nooit gedacht dat het park bij paleis het Loo zoveel verschillende facetten bevat. Wel een beetje spierpijn , maar we hebben dan ook 19 km gelopen , zoals je na afloop vertelde. Veel herinneringen aan het koningshuis maakte dit een heel bijzondere wandeling en de azalea s stonden er zo mooi bij !
Jan bedankt voor de organisatie en hieronder staan mijn foto s

Marleen en Ton 
https://photos.app.goo.gl/35zMZW4ppJNF1ety9..

Irene van der V. (12-05-2019)
Jan en medewandelaars het was een dag van prachtige natuur en daarbij bijzonder aardig gezelschap met fijne gesprekken. Allen dank daarvoor.  
Dorothée M. (12-05-2019)
Ik heb genoten van de wandeling. Met daarbij de geschiedenis is de kers op de taart. Had al wel eens gelezen over het speelhuisje van Wilhelmina en zag het nou in het echt. Het bleek geen speelhuisje, maar een complete gezinswoning.Vergeleken bij het Loo? Ja dan kun je spreken van een speelhuisje. Dank je wel voor het organiseren. 
Klaasje H. (12-05-2019)
Hallo Jan, vandaag heb ik genoten van een prachtige wandelroute en een gezellige dag. Allen hartelijk dank. Groetjes, Klaasje 
Wim S. (12-05-2019)
Jan, wat een feest om je na jaren weer eens te zien. Ik ben blij de lange reis ondernomen te hebben. De wandeling was schitterend als vanouds en ook nog eens in prima gezelschap. Ik heb volop genoten van je verhalen en de perfecte organisatie. Bedankt. Allemaal graag tot een volgend wandelavontuur. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen