2e Pinksterdag
maandag
10-06-2019 10:45
Reacties: Tweede pinksterdag brunch in hotel Ommen (rondwandeling)
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Ommen (rondwandelling)  afstand 11  aantal deelnemers op dit moment 20
 
Reactie Ruud van der M. (organisator / kaartlezer)  (10-06-2019)
Hoe moet je dat nu uitleggen. Zulke onvoorstelbare culinaire hoogstandjes. Niemand durfde dat te verwachten voor die prijs alsof we een delegatie van het koninklijk huis waren. Een dikke tien is op zijn plaatst voor hotel Paping in Ommen.
En dan nog een wandelling uitgezet door de mooiste routes in een bijzonder gezelschap.
Dik tevreden met een warme groet sluit ik dit bericht af.
 
Reacties deelnemers
Ellen S. (11-06-2019)
prachtige foto`s Tiny, bedankt voor het delen. Groeten van Ellen. 
cisca s. (11-06-2019)
Hoi Ruud, een fijne dag met prima verzorgde brunch en mooie wandeling; bedankt.  
Jaap van R. (10-06-2019)
Hoi Ruud en medewandelaars, het was voor mij een geheel nieuwe formule: uitbundige brunch plus wandeling in een grote groep. Het is me prima bevallen. Bijzondere gesprekken over filosofie met Josee, Hanna en Hilde, dank daarvoor. Groet en tot ziens, Jaap 
Adri A. (10-06-2019)
Wat zal ik hier nog aan toevoegen alles is al gezegd: een overheerlijke, onvoorstelbare,overdadige maar vooral uitbundig wat betreft keuze bij deze brunch. Tot aan warme asperges met ham en ei toe! Een compliment voor hotel Paping. Ook de wandeling was bijzonder: prachtige vennen met waterlelies in bloei en kwakende kikkers. Dat alles met het mooie weer erbij: een geslaagde wandeldag. Bedankt voor het organiseren Ruud. Hartelijke groet en wie weet tot ziens. P.s mooie foto’s Tiny 
Christine H. (10-06-2019)
En overheerlijke brunch bij hotel Paping en een prachtige en gezellige wandeling. De ingrediënten voor een hele mooie pinksterdag! Ruud, bedankt voor de organisatie en meedewandelaars bedankt voor de gezelligheid. Tot ziens bij een volgende wandeling.  
Tiny J. (10-06-2019)
Wat een top brunch vandaag, geweldig. Zelfs asperges en heerlijke toostjes, en wat je verder maar zou kunnen willen. Daarna een mooie wandeling en gelukkig bleef het weer geheel tegen de weersverwachting in goed. Ruud, bedankt voor deze aangename dag! 
https://photos.app.goo.gl/Ahe6Hfuz4VDjtcd8A..

Josee T. (10-06-2019)
Ruud bedankt ! Het was super! Een aanrader! Groet, Josee 
Ellen S. (10-06-2019)
Ruud bedankt voor de prachtige wandeling en het goede weer dat je er bij besteld hebt. Wat een heerlijke uitgebreide brunch , dat was echt genieten.Een goede groep met veel bijzondere gesprekken: kortom een fijne tweede pinksterdag waar ik met een voldaan gevoel op terug kijk. Iedereen bedankt voor de inbreng en tot een volgende keer. Ruud geef maar door aan Hotel Paping dat de brunch onze verwachtingen heeft overtroffen, alle lof voor hun. Een warme groet van Ellen.  
Ingrid B. (10-06-2019)
Hallo Ruud en medewandelaars, Goede tip om Hotel Paping te verlaten via de aangrenzende benzinepomp! Bedankt voor de prachtige wandeling en de goede horeca, het was een geslaagde dag. Groetjes, Ingrid Bosloper. 
hilde w. (10-06-2019)
hoi Ruud, erg leuke dag. prima combinatie van een heerlijke brunch en een leuke wandeling, gr. Hilde 
Clasien O. (10-06-2019)
Prima middag na een overdadige brunch. Het stortregent en onweert hier. We hebben het getroffen in het schone Ommen! 
Thea M. B. (10-06-2019)
De weersvoorspellingen waren niet goed maar Ruud heeft het mooie weer voor ons geregeld. Zo ook de lunch die heerlijk was en een schitterende tocht georganiseerd. Dus Ruud bedankt 🙋 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen