Zondag
26-05-2019 11:00
Reacties: Struinen door de duinen
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Santpoort Noord (manege Kennemergaarde)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Katrien H. (organisator / kaartlezer)  (26-05-2019)
Pessimistische weeronline geluiden (weercijfer 3) weerhielden ons niet om vanochtend van start te gaan voor een avontuurlijke tocht over smalle paadjes, hoge duinen, prairies (helaas zonder giraffen). We waren nog niet van start of we waren er al twee kwijt (Jos en Lysbeth misten een afslag). Lang leve de mobiel. Parnassia viel mee met aardige ober (oké - geen bestek ...). Fijn dat wij een ANWB-setje meehadden (Jos & Marin, prachtig in Franse streep).Dank dat jullie met mij meeliepen vandaag!
 
Reacties deelnemers
Lysbeth Anne B. (26-05-2019)
Mooiste routes heeft haar naam weer eer aan gedaan. Verrassende paadjes in een gebied waar ik vaker heb gelopen, mooi geheel! Even te voortvarend doorgelopen, die kleine paadjes van mooiste routes kun je soms ook over het hoofd zien. Afwisseling van bos, open, duin, strand, zee, hoog, laag, zon, wolken, wind, ik ben er weer helemaal uitgeweest. En de pijnlijke benen en knieën losgelopen. Dank je wel Katrien, voor het meelopen, het kunnen proberen en het wachten, was weer een fijne dag! Graag tot een volgende keer  
Richard P. (26-05-2019)
Prachtige wandeling Katrien! Tot een volgende keer. Groeten. 
Jos de P. (26-05-2019)
Hoop dat ik de volgende wandeling weer mee mag met Katrien? Wilde ik met Lysbeth de bloemetjes en bijtjes bekijken langs de paden,werden we gelijk terug geroepen door akela Katrien.😁 Bedankt Katrien het was weer een geslaagde dag,kijk uit naar de volgende wandeling met jou.  
Loes van G. (26-05-2019)
Hoi Katrien, bedankt voor de mooie wandeldag. Kronkelende paadjes, afwisselende natuur en lekker uitwaaien. Tot ziens allemaal! 
Marin De B. (26-05-2019)
Wat fijn Katrien dat Jos en ik een streepje bij je voor hebben. Die hou ik erin. Genoten van het mooie landschap en van jullie. Wel 22 km op de teller en 63 verdiepingen. Voor jullie allen een mooie zomer en tot ziens. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen