Donderdag
08-08-2019 10:15
Reacties: Naar Kinderdijk met de Fraternita
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Dordrecht - waterbus Rotterdam of Dordrecht  afstand 14 km  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Jopie v.d. S. (organisator / kaartlezer)  (08-08-2019)
Vandaag weer onze geweldige wandeling met de Fraternita en de molens van Kinderdijk gehad. Het was ook nog super vaar-en wandelweer met echte Hollandse luchten boven de molens.Iedereen heeft er weer van genoten. Schipper Herman heeft ons weer grandioos door de dordtse havens gegidsd. Wandelvrienden, bedankt voor jullie enthousiasme en graag tot ziens!!
 
Reacties deelnemers
Ada S. (08-08-2019)
Dit is een top-wandel/vaartocht wat mij betreft! Heb zo genoten van alles. Geweldig gewoonweg. Heel erg bedankt Jopie en Henk en de anderen voor aangenaam gezelschap. Prachtige foto s ook.  
Henk van E. (08-08-2019)
Het was weer lekker varen met de Fraternita en dankzij de prima omstandigheden heerlijk wandelen tussen de molens van Kinderdijk. De foto s vertellen de rest van het verhaal. Groetjes Henk 
https://myalbum.com/album/KSPqRmsA8HQC..

Corrien S. (08-08-2019)
Wat een geweldige dag met prachtig weer. Nogmaals bedankt voor het organiseren en de gezelligheid. De tocht met de waterbus naar Rotterdam was door het heldere weer ook prachtig. Ada en ik hebben gezellig nagepraat en afgesproken dat ik dit stukje ook namens haar schrijf. Zo sta je in het prachtige, Hollandse landschap bij Kinderdijk en na een half uur stap je uit in hartje Rotterdam onderaan de Erasmusbrug. Tot ziens allemaal. 
Connie van K. (08-08-2019)
Wat een heerlijke dag hadden Jopie en Henk voor ons in petto vandaag. Gevaren met de speedboot Fraternita was weer een belevenis op zich! Mooie wandeling ook vanaf Alblasserdam met leuke mensen! Bedankt allemaal en tot een volgende keer!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen