Maandag
10-06-2019 10:00
Reacties: Groene Lint langs de oude Maas
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Rhoon (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Alida S. (organisator / kaartlezer)  (10-06-2019)
Op een mooie pinksterdag maandag 10 juni, wandelen in de Rhoonse, Carnissen Grienden, en Klein Profijt. Een Parel van een wandeling onder de rook van Rotterdam. De weergoden waren ons goed gestemd, hele dag droog en af en toe een zonnetje. Op de helft van de wandeling een aangename pauze op het restaurantterras van het plaatselijke golfterrein. Na afloop van deze prachtige wandeling een heerlijke verfrissing in de vorm van een ijsje of een alcoholvrij biertje. Fijne wandelgenoten, een dag met een gouden randje! Groet van Alida Sprenger
 
Reacties deelnemers
Els van den B. (11-06-2019)
Het was een mooie wandeling door de Grienden en langs de Maas Alida bedankt voor de organisatie en de medewandelaars voor de gezelligheid. 
Hannie N. (10-06-2019)
Fraaie wandeling en aangename horeca op de helft en aan het eind. Fijn dat je hem georganiseerd hebt, Alida. Iedereen bedankt voor deze leuke dag! 
Betty K. (10-06-2019)
Het was een prachtige wandeling. Ik heb genoten van de mooie natuur in de grienden. Dank je wel Alida voor het organiseren en de anderen bedankt voor ee gezelligheid. Mogelijk komt er van de week nog een link naar een fotoalbum. Evt kan je foto s zien op de besloten groep van de wandelsite op facebook. 
Wariza S. (10-06-2019)
Alida, mijn dank voor de wandeling. Graag tot een volgende keer. 
Erna de d. (10-06-2019)
Alweer zo n prachtig stukje Nederland. Heerlijk door het groen struinen, met uitzicht op de Oude Maas. Goed opletten door de dichte begroeiing en het smalle pad maar daardoor des te mooier. De temperatuur was heerlijk, soms ineens zelfs wat tropisch. Kortom, een heerlijke wandeldag. Alida, bedankt voor deze schitterende wandeling. 
Richard P. (10-06-2019)
Hallo Alida, bedankt voor de organisatie van deze mooie en gezellige wandeling, tot de volgende keer, groeten! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen