Woensdag
19-06-2019 10:40
Reacties: Door de jungle van Assendelft en langs het Noordzeekanaal
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Krommenie-Assendelft - NS Zaandam  afstand 21 km  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Jan K. (organisator / kaartlezer)  (19-06-2019)
Ondanks de vele afzeggingen werd het een fijne wandeling. Na de koffie bij station Krommenie-Assendelft was het vrijwel droog en ook de rest van de dag hadden we vrijwel geen last van de regen. We kregen wel natte schoenen toen we door het hoge gras van de Veenpolder wandelden. Vlak voor het natuurpad door het Guisveld van Westzaan hielden we lunchpauze. Nadat we langs natuurgebied de Reef hadden gewandeld hielden we bij de jachthaven van Nauerna een welverdiende koffiepauze. Even voorbij de nieuwe gevangenis bleek dat we wegens werkzaamheden niet langs het Noordzeekanaal konden wandelen. Daardoor moesten we een klein stukje omlopen voordat we station Zaandam bereikten. Daar namen we op een terras bij hotel Intel nog een afsluitend drankje. Rosa, Marja en Dick bedankt voor de drankjes en gezelligheid. En tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Marja van Z. (19-06-2019)
Bedankt Jan voor de mooie wandeling van Assendelft naar Zaandam. Vooral de onverharde paden en de jungle,waarin je kon verdwijnen,vond ik erg leuk. Ook dank aan de mede wandelaars voor de gezelligheid, graag tot ziens allemaal.  
Dick Z. (19-06-2019)
Bedankt Jan voor deze mooie wandeling door het gebied rondom Zaandam. Het weer hield zich goed ondanks de slechte voorspellingen. Veel bloemen en vogels gezien. De horecastop bij de jachthaven van Nauerna was gezellig. Lekker in de zon gezeten op het terras. Na afloop was het het leuk om nog even wat te drinken in het mooie nieuwe centrum van Zaandam. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen