Zaterdag
26-10-2019 10:30
Reacties: De Voerstreek
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Mheer (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (26-10-2019)
Het was een heerlijke dag !!!
 
Reacties deelnemers
Anja van de K. (27-10-2019)
Sinds lange tijd weer in een heuvelachtig gebied gewandeld. En wat was het prachtig! En vermoeiend! :-)) Allemaal bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer, groet Anja  
Netty van C. (27-10-2019)
Dit was weer eens een wandeling en wandeldag met een gouden randje. Rudolf nam ons met zijn nieuwe wandeling mee naar de Belgische provincie Limburg en het was zeer de moeite waard. Ik sluit me dus ook aan bij de vorige schrijvers. Rudolf trakteerde ons in een kerk ook nog eens extra op het zingen van een mantra, wat heel bijzonder was. Alles is voor herhaling vatbaar. Anja vd K. heeft me gevraagd haar foto s te plaatsen, welke jullie via onderstaande link kunnen vinden.  
https://myalbum.com/album/VUNdPzBGZ8tG..

Marian G. (26-10-2019)
Rudolph, wat hebben we genoten op deze zonnige herfstdag in de Voerstreek. Voor de trailrunners van de Beartrail was het misschien afzien. Maar jíj leidde ons via vele ( Belgische) knooppunten en Nederlandse gekleurde paaltjes over onverharde paadjes , door bijzondere Belgische dorpjes, langs de Noor en door het parkachtige landschap van kasteel Altembroek .Je trakteerde ons op mooie vergezichten en je zang in de kerk van St. Martensvoeren maakte ons ( ... eindelijk...) sprakeloos. Dankzij het vullen van de flesjes bij het “ bronnetje” buiten de kerk konden we de steile hellingen weer bedwingen. Échte Limburgse horeca bij de hoeve en het kasteel. We kregen zelfs een siësta cadeauop een idyllische bergweide !  
marjo r. (26-10-2019)
Rudolf bedankt voor de prachtige wandeling. Marjo 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen