Maandag
10-06-2019 11:00
Reacties: Prachtige tocht door de Dordtse Biesbosch
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Dordrecht Zuid - NS Dordrecht Stadspolders  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Greet H. (organisator / kaartlezer)  (10-06-2019)
Ondanks de weersvoorspellingen voor vandaag hadden we het geluk de wandeling zonder regen te kunnen uitlopen. De begroeing in de Biesbosch stond al behoorlijk hoog, maar daar liepen we met z n allen vrij vlot doorheen. Het was nog even leuk de berenklauw in bloei te bewonderen, al was die nagenoeg uitgebloeid. Jullie waren een fijne en sportieve groep. Hopelijk kwamen jullie ook allemaal goed thuis. In Dordrecht onweert het inmiddels behoorlijk. Graag tot een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Ellen ten B. (11-06-2019)
Prachtige wandeling! Greet, bedankt voor het organiseren. Doordat we de bus wilden halen konden we je geen goedendag meer zeggen. Tot een volgende keer, Ellen 
Heidi K. (11-06-2019)
Hallo Greet en medewandelaars, Wat een prachtige wandeling, mooie vergezichten, lekker struinen en een leuk gezelschap. Dank voor de mooie dag en super organisatie. 
Thea m. (10-06-2019)
Met veel plezier vandaag gewandeld, wat een mooie omgeving. Fijne gesprekken en de regen uitgebleven! In Delft had het al flink geregend toen ik thuis kwam! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen