Woensdag
26-06-2019 9:00
Reacties: De Zeven Pontjestocht
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Leiden (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Ton van het H. (organisator / kaartlezer)  (26-06-2019)
Wat was het heerlijk om vandaag weer een Zeven Pontjestocht te lopen en te varen. De temperatuur liep van 18 graden op naar 24 in de middag, dus werd het genieten op het land en op het water. Schipper Henk had naast de nodige drank ook voor kaas, tomaatjes en andere versnaperingen gezorgd. Ook was hij bereid om ons naar Leiden te varen. Dus al met al heb ik genoten van een dagje uit! Ook wil ik de wandelaars nog bedanken die mij een drankje hebben aangeboden. Dat komt over als blijk van waardering, en dat is altijd leuk voor een organisator. Ik heb wat fotos geschoten, zodat jullie nog even kunt terugkijken naar deze leuke dag. Allemaal een hartelijke groet en misschien tot ziens op een volgende (woensdagse) wandeling. Ton.
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Elly de L. (27-06-2019)
Ton, het was een topdag vandaag met een verrassend extra sightseeing per boot door de grachten van Leiden. Ik heb genoten van de wandeling en alle vaartochten. Het was ook perfect wandel- en vaarweer, niet te koud of te heet. Ik heb wel een beetje verbrande armen, te laat ingesmeerd. Tot de volgende keer, Elly. 
tineke s. (26-06-2019)
Vandaag was het echt een feest om mee te lopen met mijn derde pontjestocht. De eerdere tochten waren al geweldig maar vandaag helemaal...met de boottocht door de Leidse grachten ,de gezellige groep,het mooie weer ,leuke horeca . . Ton bedankt voor het organiseren . 
Anja K. (26-06-2019)
De tocht was in 1 woord FANTASTISCH. Het had alles wat we ons konden wensen: mooie route, fijne mensen, mooi weer en bovenal een goede organisator. Dank je wel, Ton. 
MariĆ«tte M. (26-06-2019)
Ton, hartelijk dank voor het organiseren van deze tocht. Het was weer een feestje.De afwisselende wandeling met vele bezienswaardigheden, het groene landschap vol molens, boerderijen en heel veel vogels, de boottochtjes, met als klap op de vuurpijl de tocht door de grachten van Leiden het was fantastisch. Bedankt ook medewandelaars van wie ik in de gauwigheid geen afscheid heb kunnen nemen, voor jullie aangename gezelschap.  
isolde s. (26-06-2019)
Een geweldige dag, bedankt ton en het toetje met schipper Henk was echt bijzonder. Ik had Leiden nog nooit vanaf het water gezien....Ik heb genoten, Isolde 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen