Zaterdag
08-06-2019 10:45
Reacties: Stippelberg en Nederheide - De Rips
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt De Rips (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Jos P. (organisator / kaartlezer)  (08-06-2019)
Lekker gewandeld in de bossen tussen de Rips en Milheeze, was even van de route af maar dat kwam snel weer goed. Gelukkig kon Coralie na een tijdje ook nog aanhaken. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer. Groetjes, Jos
 
Reacties deelnemers
Anke B. (09-06-2019)
Niets van gemerkt hoor dat je even van de route af was.Het was een prachtige wandeling,mooie bossen waar we helemaal niemand tegenkwamen en dat 19 km lang. Jammer genoeg geen dieren gezien maar wel sporen van het ree en van wilde zwijnen. Prima weer en een gezellige groep. Jos dank voor de organisatie en allemaal tot een volgende keer! 
Twan K. (08-06-2019)
Beste Jos, het was een heerlijke wandeldag met een fijn compact gezelschap in een mooi gevarieerd gebied wat de Stippelberg heet. Het weer was wel onstuimig en stormachtig, maar veel regen hadden we niet gehad en ook de zon en blauwe luchten zagen we geregeld. Ook Netty nogmaals bedankt voor het ophalen en wegbrengen van en naar station was super goed geregeld. Moe, maar voldaan ging ik weer lekker naar huis toe. Verder wens ik jullie een fijn weekend en Pinksteren toe !!! 
Coralie van W. (08-06-2019)
Was een fijne dag! Mooi gebied en handig die knooppunten! Daardoor kon ik makkelijk bij jullie aanhaken toen ik een uur later bij de start verschenen was omdat ik de bus gemist had.. t Weer zat ook enorm mee: toen ik op de terugweg in de trein zat kwam er een plensbui.. :-) Bedankt Jos, voor de wandeling en voor de lift terug naar de trein. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen