Zondag
23-06-2019 11:00
Reacties: Zevenbergen Markdijk
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Zevenbergen (rondwandeling)  afstand 16  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Kees van T. (organisator / kaartlezer)  (23-06-2019)
1 afmelding en 1 niet opgekomen. Het was warm en het kon allemaal net ermee door. Bij het papaverveld hadden we pech dat de sloot net iets te breed was om erover heen te gaan.Het kostte ons wat tijd, waardoor enkele deelnemers afhaakten en eerder naar ns Zevenbergen gingen. De overgebleven deelnemers liepen nog mee langs het gezellige terras bij Lange weg. Daarna door naar de Koedijk en de hoge fietsbrug. En via het park terug naar ns Zevenbergen. Jammer dat er geen horeca meer is bij ns Zevenbergen in het weekend. Bedankt allemaal voor de komst en gezelligheid. Tot op een volgende wandeling in het WestBrabantse.
 
Reacties deelnemers
Sander van der m. (24-06-2019)
Kees, bedankt voor het organiseren van deze mooie wandeling door velden en wegen, de papavers waren oneindig en fraai van kleur, medewandelaars bedankt voor de gezelligheid. 
Marie-Christine M. (23-06-2019)
Geweldige tocht gemaakt! Het was heel gezellig. Ik heb veevan genoten. Bedankt Kees, tot de volgende wandeling 
Monique K. (23-06-2019)
Geen straf Kees om tweemaal langs een Papaverveld te lopen. Hartstikke mooi die bloemenpracht. Heb genoten van deze dag. Nogmaals dank voor de organisatie. 
Cees van D. (23-06-2019)
Kees bedankt voor het organiseren van deze wandeling. Een gezellige groep en leuke verhalen.Allen tot ziens op een volgende wandeling  
Iris E. (23-06-2019)
Dank voor de fijne wandeling en de gezelligheid. Papaverfields forever onder de hete zon! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen