Zondag
23-06-2019 10:00
Reacties: De Glind & Het Paradijs
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Achterveld (rondwandeling)  afstand 25  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Hein A. (organisator / kaartlezer)  (23-06-2019)
Zo 23/6 10.30 uur: De wandeling gaat van start!

Ma 24/6 21.00 uur: Dank voor jullie leuke en aardige reacties en ook jullie komst!
 
Reacties deelnemers
Wilma van D. (27-06-2019)
Hoi Hein en medewandelaars, Wat was dit toch weer een heerlijke, gezellige, mooie wandeling met veel uitdagingen. Gelukkig kregen we geen boze boer achter ons aan, de uitdaging van een sprint trekken met een rugtas werd ons daarmee bespaard :-). Graag tot een volgende keer, Wilma 
Theo L. (25-06-2019)
Ja, dat hoort bij echte wandelmannen: Bernhard, bier en bitterballen. 
Heidi K. (25-06-2019)
Daar valt weinig aan tie te voegen, de lovende recensies. Wat een prachtige wandeling vol met spannende hindernissen. Dank Hein en medewandelaars voor de prachtige wandeling en het leuke gezelschap 
Hein A. (24-06-2019)
Met een aantal wandelmannen hebben we nog een extra bier en bitterballen genomen en gepraat over prins Bernhard die in Achterveld geprobeerd heeft geschiedenis te schrijven door te =onderhandelen= met de duitsers april 1944 in dorpshuis de Moespot vlak achterr de RK kerk. 
Theo L. (24-06-2019)
Als vanouds deden we, behalve wandelen, op deze Heindag onze oefeningen (zie de reacties hieronder). Ja, de meesten van ons kennen nog de gymleraar die toekeek en een helpende hand uitstak tijdens onze boksprongen, bij de brug en de loop over de evenwichtsbalk.
Wij gingen door diepe greppels. Kropen bijna platliggend onder prikkeldraad door. We gingen soms diep door onze knieen om zo veilig een steile slootkant te nemen. We pasten de oefeningen van weleer vloeiend toe op de weide- en bosobstakels.
Moe, een beetje afgemat, maar voldaan streken we in de namiddag neer op het terras van "De Roskam" in Achterveld. Hein en medewandelaars, het was weer, euhhhhh, een bijzondere performance, die we neerzetten. Hoi.  
Marjan G. (23-06-2019)
A-omleiding, C-omleiding, als ik het maar kan vinden... via een F-omleiding bleek het een fluitje van een cent. Hein had de wandeling met 5 km. ingekort, wat in dit tropische geval fijn was. Toch viel het mee met de hitte, grote delen van de wandeling waren bos, het open veld was wel pittig warm. Maar we kropen allemaal vrolijk onder draden door, sprongen over greppels en klommen over hekken. Kenmerkend voor een Hein wandeling. Om kort te gaan: het was een heerlijke warme wandelzondag met een mooie route. Dank Hein en medewandelaars!  
Katrien H. (23-06-2019)
Altijd weer verrassend de tochten van Hein. Door de sloot of erover? Alle opties open! Een lenig stel lopers die met gemak onder en over draden (met stroom) kropen/klommen. Je zit ook niet elke dag tussen de museumstukken uit te puffen. Het kind in mij negeerde het strenge verbodsbord ‘spelen alleen onder toezicht’ en klom op een schommel. Die Reitz - hij schommelde nog hoger de lucht in. Spelen blijft leuk & het speelse, avontuurlijke karakter van jouw tochten maken dat ik altijd met een brede grens terugkijk. Dank wederom! 
liesbeth van G. (23-06-2019)
nog even nagenieten van de dag. Want het was een mooie wandeling met zeer mooi weer. Ik vond het wel lekker hoor. Zo een dag die dus voldaan afsluit. 
Hein A. (23-06-2019)
De route wordt met 5 km ingekort tot 20 km vanwege de temperatuur. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen