Zaterdag
03-08-2019 10:20
Reacties: Modern groen 5, Utrecht, Rhijnauwen, Nieuw-Wulven, Houten
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Utrecht Lunetten - NS Houten  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (03-08-2019)
Een soms licht bewolkte en soms licht zonnige dag, met een behoorlijk aangename temperatuur, eigenlijk heel lekker zomers wandelweer.

Ik ben vandaag voor de zoveelste keer langs de Rijn Utrecht stad uitgelopen naar Amelisweerd en ik blijf dat mooi vinden. Wel voor de eerste keer bij Oud-Amelisweerd horecastop gemaakt, heel prettig !!, want alles werd professioneel snel uitgebracht en geserveerd. Ook voor het afrekenen gold dat. Bovendien ook mooie plek om te zitten!, leuk terras, wat niet voor niets flink vol zat.
Er werd daarna echt flink doorgelopen, niemand horen piepen. Dat maakte ook dat we een langere 2de pauze bij Fort Vechten konden maken. De klompenpaden na het fort waren verrassend leuk. Wat wel een beetje dom was (maar ja, soms zijn prinsen nou eenmaal zo) was dat je er naast alle overstapstyles ook hekken had die je gewoon heel simpel open kon doen. Dus als ik dan ijverig als eerste over zo,n styles was geklommen zag ik vervolgens achter me de rest van de groep door die hekken lopen met een blik van wat maak jij er nou een nodeloze klauterpartij van, het kan zo gemakkelijk. Men had ergens op de klompenroute in een bredere sloot zo,n "zelftrekpontje" neergelegd wat helaas niet erg goed bleek te functioneren. Hannie ontdekte dat 100 meter verderop achter een paar bosjes gewoon een dammetje lag waar je ook over kon steken. Desondanks trok Kees zich met drie dames dapper en droog met het pontje de sloot over!
Aan het eind van de wandeling geconstateerd dat het plein het Rond in Houten een gezellige en mooie plek is om nog even na te zitten!

Was een mooie en echt gezellige wandeling.
Iedereen daarvoor heel erg bedankt en wie weet weer tot een volgende wandeling!
 
Reacties deelnemers
Marlou van den B. (04-08-2019)
Ik sluit me ook aan bij de beschrijving van Vrank, prachtige wandeling. Bedankt! 
Jeannette P. (03-08-2019)
Aan het uitgebreide verslag van Vrank kan nog weinig worden toegevoegd. Het was een mooie en vooral ook verrassende wandeling in een omgeving die ik dacht een beetje te kennen. Bedankt Vrank voor de organisatie. Allemaal bedankt voor deze mooie wandeldag. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen