Zaterdag
14-09-2019 10:00
Reacties: Modern groen 6, Amsterdam Bijlmer, Diemerbos, IJburg
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam Bijlmer - CS Amsterdam  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (14-09-2019)
Een zonovergoten nazomerdag met een lekkere temperatuur, echt een prachtige wandeldag!!
Het Diemerbos is een mooi volgroeid wandelbos, viel me niks tegen, je kunt er echt een flinke wandeling maken. Jammer was wel dat het laarzenpad door de daar tegenaan gelegen weilanden afgesloten was. Dan moet je improviseren, maar gelukkig waren er voldoende volwaardige alternatieven. Het stuk langs het Asd-Rijnkanaal heeft echt charme van zichzelf, statige bomenrijen gecombineerd met de weidsheid van het water met de grote boten erop.
Met de horeca wilde het niet erg vlotten, de gelegenheid bij fort Diemerzeedijk die ik voor zeker hield was gereserveerd voor een bruiloftspartij. Jammer, we konden er gelukkig wel van het toilet gebruik maken en bovenop een van de bunkers in de zon zitten en onze bammetjes nuttigen.
Gelukkig was de horeca bijna aan het eind van de wandeling bij IJburg wel open en daar hebben we dus ook lekker op het terras gezeten met een drankje.

Iedereen bedankt voor gezelligheid en wie weet tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Wim E. (15-09-2019)
Het was inderdaad gezellig en interessant om een kleine ontdekkingstocht bij mij in de buurt te houden. Het monument van de Bijlmer vliegramp vond ik indrukwekkend en smaakvol. Tot een volgende keer.  
Nieske W. (14-09-2019)
Driemaal is scheepsrecht: eindelijk kon ik met Vrank mee. En dat is goed bevallen! Verrassend veel groen aan de oostkant van Amsterdam. Zeer onder de indruk van het monument van de vliegtuigramp van oktober 1992. Wel heel veel infrastructuur in de vorm van wegen, spoor en water, maar dat is logisch. Leuk weer een aantal oude bekenden te ontmoeten! Graag tot een andere keer. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen