Zondag
23-06-2019 10:45
Reacties: Radio Paloma
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Goirle (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Henk van G. (organisator / kaartlezer)  (23-06-2019)
Dag medewandelaars,
Weer lekker gewandeld met een select gezelschap. Radio Paloma blijft een aparte horeca al sprong hij er vandaag wat minder uit dan we wel eens meegemaakt hebben. De warmte had kennelijk gezorgd dat een aantal mogelijke gasten een ander doel voor hun zondagse uitje gekozen hadden. En ook in het bos was het niet druk.
We hebben voor het grootste deel lekker koel door het bos gelopen. Een beetje aanpassen van de route heeft mij ook weer tot nieuwe inzichten gebracht die ik zeker nog een keer moet verkennen. Dat zien jullie een volgende keer wellicht terug.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid onderweg.
Groeten,
Henk
 
Reacties deelnemers
Erna de d. (23-06-2019)
Met nog wat die-hards hebben we vandaag de hitte getrotseerd. En die inspanning werd ruimschoots beloond, want het was weer een heerlijke, mooie en gezellige wandeling. Met wat extra slokjes water en rustmomenten, was het heel goed te doen. Bedankt Henk, voor de wandeling. Medewandelaars, bedankt voor de heerlijke dag. We hebben het mooi weer gefixed!  
Wil H. (23-06-2019)
Hallo Henk en de medewandelaars van vandaag, het was warm vandaag maar ik vond het toch een fijne wandeldag. Een mooie wandeling (met een kleine aanpassing vanwege de warmte) en een kleine, enthousiaste groep medewandelaars zorgden voor een gezellige wandeldag waar ik tevreden op terug kan kijken. Dus allemaal bedankt voor de gezelligheid en Henk voor het delen van de wandeling met ons. En dat we nog maar een lange zomer mogen krijgen...…. Groet, Wil 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen