Zaterdag
05-10-2019 10:00
Reacties: Een boekenmarkt en drie grachtenpandmusea in Amsterdam Centr
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Amsterdam CS (rondwandeling)  afstand 13  aantal deelnemers op dit moment 18
 
Reactie Angela F. (organisator / kaartlezer)  (05-10-2019)
Alle mede-Stappers hartelijk dank voor jullie komst, interesse en gezelligheid op deze culturele tocht door onze hoofdstad. Ik hoop dat iedereen goed thuis gekomen is en misschien tot ziens op welke wandeling dan ook, Angela Flores
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Rita v. (07-10-2019)
Angela en medestappers het was een gezellige culturele dag in Amsterdam. Angela had het goed georganiseerd en tussendoor nog even de “schaapjes”tellen of bijeenbrengen tussen de mensenmassa . Mede stappers vertelden nog extra verhalen over details die we onderweg tegenkwamen. Het was daarbij ook nog mooi weer. Het was gezellig. Tot een volgende wandeling!. 
Wim S. (06-10-2019)
Angela bedankt. Dankzij je initiatief eindelijk eens Ons Lieve Heer op Solder bezocht. En het was nog een heel gezellige dag ook. 
Regieneke B. (06-10-2019)
Angela, ook ik wil je hartelijk danken voor het organiseren van een fijne dag. weer lekker kijken overal en Amsterdam weer wat leuker vinden. Ook gezellig gepraat en het tapbiertje na afloop was heerlijk. groetjes Gieneke. 
irene m. (06-10-2019)
Leuke, gezellige wandeling met goed wandelweer. Mooie foto s Angela. 
Jorien S. (06-10-2019)
Prachtige dag, erg leuke mensen en heel veel moois gezien. Bedankt! 
CLEN H. (06-10-2019)
Allemaal bedankt voor deze dag, het was prachtig en een hele belevenis. Angela het was een goede aan rader om mee te gaan. groeten Clen 
Monique K. (06-10-2019)
Dank je wel allemaal voor de gezellige dag. Heel leuk georganiseerd Angela. Zo komt mijn museumkaart nog eens tevoorschijn en heeft deze dag me de inspiratie gegeven weer wat vaker musea te bezoeken.  
Elly de L. (05-10-2019)
Angela, het was een leuke dag vandaag met een heerlijk zonnetje. Interessante diverse musea, leuke horeca met een gezellige afsluiting bij Bistro Berlage. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer, groetjes Elly. 
Henny H. (05-10-2019)
Wat heb ik genoten van alle musea en wat we onderweg nog gezien hebben. Gezellige groep en leuke gesprekken onderweg. Het was heerlijk wandelweer. Angela en medewandelaars bedankt voor deze geslaagde dag! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen