Zaterdag
22-06-2019 10:30
Reacties: EXTRA Van Schoonhoven naar Lexmond
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Schoonhoven - Lexmond  afstand 17 km  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Paul I. (organisator / kaartlezer)  (23-06-2019)
Hallo mede-wandelaar
Op verzoek nog een korte route-beschrijving.
Vanuit Schoonhoven liepen we over de Tiendweg evenwijdig aan de Lek. Hier hadden we onze horeca-stop. De Tiendweg kwam uit op de Lek-Dijkweg. We gingen toen verder door het gras. Zo kwamen we uit bij het voetveer van Ameide. In Ameide nog het Raadhuis bewonderd. Hier stapte de helft op de bus. De andere helft ging door het natuurgebied (de Zouwe) door naar Lexmond. Doordat we veel door het gras liepen, vond ik het best wel een zware tocht. Maar wel mooi.
Groet Paul
 
Reacties deelnemers
Ine van B. (23-06-2019)
Het lopen over gras was inderdaad zwaar, maar minder zwaar dan als het gras nog hoog zou staan.
Omdat mijn bus(je)er plotseling aankwam kon ik niet goed afscheid van jullie nemen en jou bedanken Paul voor deze bijzonder mooie tocht.
Ik begrijp nu waarom ik bij de bushalte niet doorhad hoe ik in de bewoonde wereld kon komen, dat is omdat de busverbindingen in dit gebied ingrijpend zijn gewijzigd en er altijd overgestapt moet worden op Knooppunt A27. Goed voor een eventuele volgende keer. 
jannie k. (23-06-2019)
Hoi allemaal, dank je wel Paul voor deze mooie wandeling. Het was prachtig wandelweer en wat heb ik genoten van deze door jou zelfbedachte tocht in deze bijzondere omgeving. We waren met een gezellige koppel mensen, dank voor ieders bijdrage daarvoor. Graag tot ziens, Jannie. 
Henriette B. (23-06-2019)
Hallo Paul en mede-wandelaars, Paul het was een erg mooie wandeling en zeer afwisselend. Erg prettig dat het gras langs de rivier was gemaaid maar het was inderdaad zwaar lopen. Leuk om met de veerpont over te steken. Het natuurgebied, het laatste deel van de wandeling, was een topper. In de bus naar het station nog even de nostalgische jaren zestig besproken. Allen dank, het was gezellig maar vooral dank aan Paul voor het organiseren. Henriette 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen