Zondag
07-07-2019 10:30
Reacties: Langs Papenberg, kwal en radartoren
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 24 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Pieter J. (organisator / kaartlezer)  (08-07-2019)
Hoi Wandelaars,
Dat was weer een prima wandeling door het PWN-gebied bij Castricum. Goede temperatuur, zonnetje, wolkje, beetje wind. Helemaal OK. Gezellige horeca (bedankt Liesbeth) + leuke groep. Beetje haast gemaakt i.v.m. de finale damesvoetbal. Jammer dat ze verloren!
voor de statistiek: 23,0km met een bewogen gemiddelde van 5,5km/u gelopen.
Tot wandels,
Pieter Jongkind
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Wilma van D. (08-07-2019)
Hoi allemaal, Wat heb ik weer genoten van de mooie en gezellige wandeling, best wel een zware wandeling en nu al weer helemaal klaar voor de volgende zware wandeling, ik kijk er al weer naar uit. Ik durf zelfs de marathonwandeling aan. Groetjes en graag tot snel ziens, Wilma 
Geeske B. (08-07-2019)
Dit was zeker (alweer) een heerlijke wandeldag! Al liet ik m´n rugtas vallen - wat ´plok´ zei, waardoor Wilma en Pieter dachten dat ik één van m´n oude botten brak... Het klavertje dat hazenpootje heeft krijgt van mij een nieuwe naam: pieterbaardje. Hartelijke groet en tot de volgende wandeltocht, Geeske.  
Erna H. (08-07-2019)
Hoi wandelaars, Pieter allereerst bedankt voor de fijne dag! Met een lekker windje het strand op......heerlijk, daarna door de duinen in de zon op naar de " nazit". Heel gezellig, Liesbeth dank voor het heerlijke drankje. Tot ziens, hartelijke groet🙋🏼‍♀️. Erna. 
Jos de P. (08-07-2019)
Hoi Pieter,het was weer leuk bekende gezichten te zien na de Drome vakantie. Mooie wandeling en een gezellige nazit. Bedankt Lysbeth voor het drankje,het was een leuk gebaar!Tot de volgende avondwandeling Pieter,en mijn dank.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen