Maandag
28-10 t/m Vrijdag
01-11-2019
Reacties: Herfstkleuren in de Vulkaneifel (wandelmidweek)
provincie Buitenland  vertrekpunt eindpunt Meisburg, Rijnland-Palz (D)  afstand 9,15,17,15,4  aantal deelnemers op dit moment 11
 
Reactie Dick G. (organisator / kaartlezer)  (01-11-2019)
Je kunt een wandelreis maanden tevoren Herfstkleuren in de Vulkaneifel noemen, maar dan neem je natuurlijk een enigszins riskant voorschot op wat het klimaat uiteindelijk voor je in petto heeft. Dat bleek, gelukkig, niets dan goeds. Bossen, hellingen en kloven fascinerend goudgeel aan het verkleuren, af en toe overgoten door een stralende zon. Van maandag tot en met donderdag was het tintelfris, droog herfstweer. Ideaal om te lopen, en dat hebben we dan ook gedaan. Schitterende tochten, gevarieerd en behoorlijk pittig soms door het klimmen en dalen, met onderweg steeds een gemutliche Eifel Gasthof om op adem te komen, genietend van een Strammer Max, Flammkuche, Gulashsuppe en andere gutburgerliche kost. Fijn verder dat we het hotel helemaal voor onszelf hadden. Andere gasten hadden zich anders mogelijk gestoord aan de geanimeerde gesprekken en scherts tijdens de heerlijke driegangen etentjes van eigenaresse Natasja. Kortom, het waren superfijne dagen, dank dat jullie erbij waren, deelnemers. En graag tot een volgende midweek! Groeten, Inge en Dick.
 
Reacties deelnemers
teja van de w. (02-11-2019)
Ik heb genoten van deze wandeldagen in de Eifel. Het stukje van Dick en de foto s van Hilde behoeven geen aanvulling meer. Rest mij alleen Inge en Dick nogmaals te danken voor het uitpluizen en regelen van dit alles. Dank aan allen voor de gezellige dagen. 
Hilde K. (01-11-2019)
Dick, hier heb ik niets meer aan toe te voegen. Ik laat de beelden spreken. Bedankt Inge en Dick voor de organisatie.  
https://photos.app.goo.gl/R3QcF9Jj5ZrF8bQu6..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen