Zaterdag
10-08-2019 10:00
Reacties: Marskramerpad etappe 8
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt NS Amersfoort - bus naar Terschuur - NS Amersfoort  afstand 23 km  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Henriette B. (organisator / kaartlezer)  (10-08-2019)
Hallo marskramerpadlopers, Het bleef de hele dag droog , dat kleine beetje regen stelde niets voor. De wind was te doen. Hier en daar een stuk verhard maar toch veel verrassende stukken. Een mooi stuk door het Paradijs en onder de rook van Amersfoort een smal paadje met heel veel bramen. Ook de horeca was verrassend. In Terschuur een aardige dame, maar de koffie....? Het rustpunt in Amersfoort was bijzonder en het ijsje erg lekker. Allen dank en tot de volgende etappe.
 
Reacties deelnemers
fons O. (11-08-2019)
Hoi Henriette, ook wij vonden het een mooie etappe. Heel afwisselend, wij vonden de koffie wel lekker, smaken verschillen, toch? Het paadje met de bramen was erg leuk en lekker. Tot de volgende keer allemaal, groeten Fons en Sjouk. 
Jeanet B. (10-08-2019)
Hallo Henriette, het was weer een mooie dag. Flinke bries, zon en een spatje regen. Ik heb vaak even gestopt om bramen te eten. En ja die koffie? We hebben beter gehad. Maar toch, mooie etappe en weer een deel van het pad gedaan. Heel veel groeten van Jeanet.  
Loes van G. (10-08-2019)
Bedankt Henriette voor de goede organisatie van deze verrassend mooie en afwisselende etappe door de Gelderse vallei. Het was weer een heerlijke wandeldag. Tot de volgende keer allemaal! 
Ingrid van S. (10-08-2019)
Het was een prachtige, afwisselende wandeling en ik voel me flink doorgewaaid. Erg verrassend vond ik het struinpaadje toen ik dacht dat we al in de bebouwde kom van Amersfoort waren. Dank je wel voor de organisatie Henriette, en alle anderen voor jullie gezellige gezelschap. Graag tot een volgende keer. 
Jeannette P. (10-08-2019)
Henriette, wat ben je toch snel. Ik ben nog niet thuis of je verslag is er al. Daar is weinig aan toe te voegen. Het was een afwisselende wandeling. Ik heb een “uitgewaaid” gevoel, beetje rozig. Bedankt voor de organisatie. Allemaal bedankt voor deze wandeldag. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen