Zaterdag
31-08-2019 10:00
Reacties: Marskramerpad etappe 9
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Amersfoort - bus Terschuur - Stroe  afstand 24  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Henriette B. (organisator / kaartlezer)  (31-08-2019)
Hallo mede-Marskramerpadlopers, Alweer een etappe gelopen. Het geeft steeds een voldaan gevoel. Dat het dit keer veel bospaden waren kwam goed uit in verband met de hitte. Eind van de dag was het 28 graden. Kranig dat jullie het volgehouden hebben. Het was al met al een dag vol belevenissen, vooral bij de bushalte. Maar alles is goed afgelopen. Tot de volgende etappe en ik hoop dat jullie goed zijn thuisgekomen. Henriette
 
Reacties deelnemers
fons O. (01-09-2019)
Hoi Henriette,we sluiten ons aan bij de anderen. Een mooie etappe met veel bos en een hectisch einde. We hebben lekker thee gedronken en een goede terugreis gehad. Nogmaals dank voor jullie hulp, alles is weer goed. Fijne vakantie voor wie nog gaat. Groeten Fons en Sjouk. 
Jeanet B. (01-09-2019)
Hallo Henriette, Bedankt voor de mooie wandeling. Warm weer, veel bomen, petje op en veel water drinken. Fijn dat iedereen goed thuis is gekomen. Ik zie al weer uit naar de etappe van november 2019. En voor de andere wandelaars: de oktober etappe is wel ver maar ontzettend mooi. Groeten van Jeanet.  
Ingrid van S. (31-08-2019)
Het was een mooie tocht vandaag, fijn dat we veel onder de bomen konden lopen met de warmte. Gelukkig wisten we van tevoren dat we geen horeca tegen zouden komen en hebben we flink water meegesjouwd. De rugzak werd naarmate de dag vorderde steeds lichter! Dankjewel voor de organisatie Henriette, en ik wens je een mooie reis door GeorgiĆ«. Alle anderen bedankt voor het gezelligheid en graag tot een volgende keer. 
Loes van G. (31-08-2019)
Bedankt HenriĆ«tte voor het organiseren van deze mooie groene etappe! Heerlijk ook, dat zomerse weer! Fijne vakantie voor de vakantiegangers de komende maand en tot de volgende keer! 
Jeannette P. (31-08-2019)
Henriette, fijn dat jij ook goed bent thuisgekomen. Een prachtige route vandaag, een lange warme dag. We wisten van tevoren dat we geen horeca zouden tegenkomen. Bij station Ede-Wageningen hebben we onszelf getrakteerd op een lekker ijsje. Dat hebben we wel verdiend. Toen ik thuiskwam begon het te regenen! Wat een timing. Henriette, bedankt weer voor de organisatie en iedereen bedankt voor deze wandeldag. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen