Vrijdag
23-08-2019 11:00
Reacties: Middelheim en andere Antwerpse parken
provincie Buitenland  vertrekpunt eindpunt Antwerpen Centrum (rondwandeling)  afstand 12  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Dick G. (organisator / kaartlezer)  (24-08-2019)
Een warme dag in Antwerpen, maar wandelen ging toch prima. Mede omdat we veel in schaduwrijke parken en langs lanen met oude bomen liepen. Niemand had afgezegd, iedereen ook ruim op tijd in cafe Monico, zodat we voortvarend op pad konden. Ik vond het een mooie en gezellige dag, met leuke intermezzo s, zoals de buitenlunch in het Brilschanspark, het ommetje over de sfeervolle, oude begraafplaats Berchem en natuurlijk het prachtige Middelheim, waar je eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Bedankt iedereen en graag tot een volgende tocht!
 
Reacties deelnemers
Joke P. (25-08-2019)
Dick bedankt voor de mooie, afwisselende tocht door de stad Antwerpen en Mariëtte voor de mooie foto s. Dick en alle andere deelnemers bedankt voor de gezellige dag. 
Tonia V. (25-08-2019)
Wat een ontzettend leuke fotoserie Mariette! Dank je wel! ook Dick en iedereen bedankt voor de leuke gevarieerde wandeling. 
irene m. (25-08-2019)
Een mooie, interessante wandeling met gezellige medewandelaars. 
Jeannet S. (25-08-2019)
Het was een heerlijke dag met veel afwisseling prachtige parken mooie wijken en gezellige horeca Topdag Groet Jeannet 
Hilly H. (24-08-2019)
Wat is het toch iedere keer weer leuk om door Antwerpen heen te wandelen en nieuwe plekjes te ontdekken, zoals gisteren! Prachtige lanen met monumentale panden en alweer andere parken om doorheen te struinen. Middelheim was heel bijzonder en de beeldententoonstelling was puur genieten, een plek om naar terug te gaan! Het geweldige zomerweer, de ontspannen begeleiding van Dick en de gezellige groep maakte het tot een topdag zoals de leuke foto’s van Mariëtte dat zo mooi weergeven! Dank jullie allemaal en Dick in het bijzonder voor de fijne dag. Tot op een volgende wandeling, Groet, Hilly 
Ivy G. (23-08-2019)
Dank je wel Dick voor de organisatie van deze hele mooie wandeling. En ook nog een gezellige groep!😏😎 Dank allemaal en wellicht tot ziens, Ivy 
Elly de L. (23-08-2019)
Dick, het was een fantastische dag vandaag. Mooie parken en geweldige Art-nouveau architectuur in de Cogels-Osylei. Middelheim was heel interessant. Ik heb genoten van de wandeling. Op weg naar het station nog heerlijke dingen gekocht bij bakker Paul. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer. 
Mariëtte M. (23-08-2019)
Het was een mooie en afwisselende wandeling vandaag door het Antwerpse. Zowel het weer als de sfeer waren prima, kortom een geslaagde dag. Bedankt Dick voor het organiseren. Hieronder de link naar een kleine fotoimpressie.  
https://myalbum.com/album/UjVSyeBUyRHB..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen