Zondag
07-07-2019 11:00
Reacties: Twents Geluk
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt Vasse (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Kay H. (organisator / kaartlezer)  (07-07-2019)
Beste wandelaars, vandaag wat koeler weer maar wel perfect wandelweer en we konden nog heerlijk buiten op het terras zitten. Bij de start bij de watermolen van Bels zelfs een optreden van het Duitse blaasorkest. Ik heb genoten van jullie gezelschap en de fijne gesprekken. Iedereen bedankt en graag tot een andere wandeling.
 
Reacties deelnemers
Agnes N. (09-07-2019)
Ha Kay, Beetje late reactie maar ik vond het een prachtige wandeling, mooi afwisselend landschap, leuk gezelschap. Hartelijke groet, Agnes 
Hermana K. (08-07-2019)
Een hele mooie wandeling in een bijzondere omgeving, goed weer met een prima temperatuur. En een gezellige groep mensen, leuke gesprekken en bovendien genieten. Kay bedankt vd organisatie vd wandeling. tot een andere keer. 
Jan B. (07-07-2019)
Wat een prachtige, af en toe zeer bloemrijke route had je voor ons uitgestippeld Kay. Daar pasten de leuke horecagelegenheden prima in. En zelfs koffiedrinken onder muzikale begeleiding; dat hadden we toch niet durven dromen.
Gezellige groep, ideaal wandelweer, en een organisator die heel onopvallend alles keurig regelde. Dankjewel. En ook de medewandelaars bedankt voor de gezelligheid.
Graag tot een andere keer. Groetjes, Jan 
Karin B. (07-07-2019)
Hoi wandelaars, dit was een heerlijke tocht met een goede temperatuur om te wandelen, mooie omgeving bedankt Kay voor het organiseren. Voor herhaling vatbaar. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Stuur een reactie in (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen