Woensdag
28-08-2019 10:30
Reacties: Krimpenerwaard: Loetbos en Berkenwoude
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Lekkerkerk (rondwandeling)  afstand 17,5  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Joke W. (organisator / kaartlezer)  (28-08-2019)
Een uur eerder dan oorspronkelijk gepland vanwege de verwachte warmte die heel erg bleek mee te vallen, gingen we na de start met koffie/thee bij restaurant De Loet door het Loetbos, waar de springbalsemien volop in bloei stond. Daarna vervolgden we onze weg afwisselend over graskaden, door weilanden en over weggetjes. De pauze bij het Schapenschuurtje was aangenaam. Er werd appelgebak en fonteinkoek genuttigd. Daarna liepen we weer verder achter Berkenwoude en uiteindelijk via het Oosteinde terug naar het Loetbos. Het was een mooie wandeling met gezellige medewandelaars. Bedankt allemaal en graag tot ziens!
 
Reacties deelnemers
Gerda T. (31-08-2019)
Hebben jullie een tijd opgegeven voor de wandeling met de boswachter op 28 september. Ik zag wat bekende namen bij de deelnemers wat me wel gezellig leek. 
Rina D. (29-08-2019)
Hier de foto s van gisteren. 
https://myalbum.com/album/DXeahT3m4DYK..

Rina D. (28-08-2019)
Het was een heerlijke en gezellige wandeling vandaag! Super Joke! Ik zal morgen nog een paar foto’s plaatsen. 
Janny K. (28-08-2019)
Vond ik ook, gezellig en mooie route, leuke horeca. Volgende keer neem ik mijn badpak mee. Joke dank. 
Erna de d. (28-08-2019)
Gelukkig kon nu de wandeling door de Krimpenerwaard wel doorgaan. En dat was maar goed ook, want het was een schitterende wandeling. Hoewel nog behoorlijk warm was het heel goed te doen met de temperatuur. Het was heerlijke dag, Joke. Een mooie, afwisselende natuur en leuke horeca voor de inwendige mens. Vooral het Schapenschuurtje was een bijzondere locatie, met als extraatje heerlijke appeltaart. Bedankt Joke voor deze mooie wandeling. En allen, voor deze heerlijke dag.  
Gerda T. (28-08-2019)
Joke bedankt! Het was super! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen