Zaterdag
14-09-2019 10:40
Reacties: Zomer in Zeeland
provincie Zeeland  vertrekpunt eindpunt NS Vlissingen - Domburg  afstand 26  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (14-09-2019)
Het voelde als een vakantiedag vandaag, met prachtig weer wandelen langs de Zeeuwse kust. We hebben lekker doorgelopen. Ik hoop dat iedereen net als ik moe maar voldaan is thuisgekomen! Graag tot een volgende keer, Peter
 
Reacties deelnemers
Lettie de Z. (18-09-2019)
Wat een mooie tocht! Een tocht om nooit te vergeten. Heerlijk weer, op tijd even een stop, afwisseling met klimmetjes. Allen geweldig dat jullie 26-28 km hebben gelopen. Peter bedankt voor het organiseren! 
Jeanet B. (15-09-2019)
Peter. Het was een dag waarop Zeeland zich op z n mooist liet zien. Schitterend weer, mooie vergezichten en een goede planning zodat we nog tijd hadden voor een terras in Domburg. Bedankt en tot de volgende wandeling. Groeten van Jeanet. 
Monique K. (15-09-2019)
Het was een dag met een gouden randje. Zo genoten op het prachtige Walcheren. Heerlijk zomers weer, een heel gezellige groep, lekker gelopen, zoveel te zien en zulke mooie vergezichten. Peter, het was top! Dank je wel.  
Cees van D. (15-09-2019)
Peter bedankt voor het organiseren van deze vlekkeloos verlopen prachtige wandeldag. Genoten van de prachtige vergezichten naar Zeeuws Vlaanderen over de Schelde en vanaf de duintoppen op de vaarroute langs de kop van Wacheren.Bedankt ook medewandelaars voor de fijne gesprekken en graag tot ziens op een volgende wandeling  
Loes van G. (14-09-2019)
Hoi Peter, bedankt voor deze mooie wandeldag! Het was prachtig weer, een mooie route en erg gezellig! Tot ziens allemaal! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen