Zaterdag
17-08-2019 11:10
Reacties: Het Gooi blijft mooi en de Duitse expressionisten ook
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Bussum Zuid - NS Hilversum  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Vrank P. (organisator / kaartlezer)  (17-08-2019)
In het midden van de week was de weersvoorspelling voor vandaag regenachtig, eigenlijk gewoon prut. Dat merk je gelijk want mijn reservelijst liep volledig leeg op mijn deelnemerslijst en uiteindelijk liepen we vandaag met een groep van 10 mensen ipv. 12.
Het weer heeft zich redelijk goed gehouden. De hei stond overal prachtig in bloei. De wandeling naar het Singer was droog, en het deel na het museum tot het Bluk waar we neer streken voor een pauze ook. Maar toen we net op het terras zaten begon het te regenen, waarbij het in een mum van tijd van kwaad tot erger ging, dus moesten we naar binnen. Na het eerste drankje heeft de groep zich gesplitst in een helft nog een drankje en nog even droog zitten, en een helft dan maar door de regen, jas aan plu op. Iedereen moet dat ook zelf weten, en bovendien was er iemand bij de zittenblijvers die de weg kende.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wie weet tot een volgende keer.

Oh, en nog iets.
Je zou nu eigenlijk ook naar het Singer kunnen gaan vanwege de nieuwe tuin van Piet Oudolf, zo mooi !!!!
 
Reacties deelnemers
Janny de J. (18-08-2019)
Gelukkig kon ik vanuit de reservelijst toch mee wandelen. Prachtige tocht en genoten van de bloeiende hei. bedankt Vrank voor het organiseren. leuk gesprek gehad ook! JANNY 
Iris E. (17-08-2019)
Het was leuk en gezellig, en de tentoonstelling klein en vooral ook kleurig. Dank je wel Vrank! 
Mieke E. (17-08-2019)
Twee maal een fantastische hei gezien die fenomenaal in bloei stond. Het tempo zat er goed in en op het laatste stuk kwam dat gezien de regen goed uit.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen