Zaterdag
10-08-2019 10:30
Reacties: Grensgang Overijssel. Etappe 14: Hardenberg - Gramsbergen
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Hardenberg - NS Gramsbergen  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Harry U. (organisator / kaartlezer)  (10-08-2019)
Het weer: wolkenvelden, af en toe buiige regen, later zonnige perioden, temperatuur 23 gr C, straffe zuidwestenwind.
Bij snackbar Rian volle bak. Van start, wandelaars opgelet, de saaiste wandeling ooit. Niks meer niks minder. Hoewel, blijkt later... fris groen, mooie luchten en een ongeevenaard rustpunt (Erve Ramaker). De wind blies ons verder richting eindpunt.
Geslaagde tocht. Tot een volgende keer. Harry.
P.S. Heleen en Tiny: memorabele foto s. Dank.
Rondweg, Den Velde.
Klik voor de gelopen route (17,0 km) hier.

 
Reacties deelnemers
Ellen S. (11-08-2019)
Harrie, je had gelijk, het was een saaie route, met veel wind,in het begin wat regen en een hele gezellige groep. Heleen en Tiny bedankt voor de prachtige foto`s en dan zie je dat er toch veel mooie dingen onderweg te zien waren. Harrie bedankt weer voor het uitzetten en iedereen bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer. Groeten van Ellen. 
Heleen de R. (11-08-2019)
Niet zo saai als gezegd werd wel weer een Straffe wind en tempo zodat het vaak even sprinten was Een perfecte stop halverwege. Helaas wat regen maar wel mooie wolken luchten Harry wederom bedankt en Medelopers dank voor de gezelligheid  
https://myalbum.com/album/gUnpnKdchzsD..

Tiny J. (10-08-2019)
Lange rechte stukken vandaag, en een straffe wind. Heel even regen maar verder fijn wandelweer. Een gezellige afsluiting bij horeca aan het water, met een flinke hand van bier schenken (wel opgedronken, we hadden er een uur voor). Al met al weer de moeite waard om te lopen. Harry, bedankt voor de organisatie en medewandelaars, dank voor de gezelligheid. Allemaal tot een volgende wandeling. 
https://photos.app.goo.gl/AW4myLvhuWih4foS9..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen