Zondag
11-08-2019 10:30
Reacties: Grensoverschrijdende heidewandeling (rondwandeling)
provincie Buitenland  vertrekpunt eindpunt Ossendrecht (rondwandeling)  afstand 21 km  aantal deelnemers op dit moment 17
 
Reactie Daniel T. (organisator / kaartlezer)  (11-08-2019)
Het was een zalige dag vandaag. Het weer, de medewandelaars en de natuur met z n bloeiende heide waren top. Ik heb genoten van de eerste tot de laatste moment. Ook de horeca De Bosbar was een aangename plotse wijziging om er in te laten. Bedankt collega s voor uw aanwezigheid en hopelijk tot een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Lia van A. (12-08-2019)
Nog op zoek naar een alternatief om te wandelen omdat alle wandelingen vol zijn? Kijk eens op https://www.jooswandelenskatereizen.nl/ Goed georganiseerde wandelingen, vaak ook in Zuid-Holland. Deelname gratis  
Erna de d. (12-08-2019)
Daniel, wat een prachtige wandeling! Heerlijk gelopen in een steeds wisselende natuur. Met nu en dan een klimmetje, struinen door zandbergen of klimmen over hekjes. Onderweg schitterende hei in bloei gezien. Het was een heerlijke dag. Bedankt Daniel, en ook de andere wandelaars, voor een weer gezellige wandeldag.  
Corine B. (12-08-2019)
Daniël, dank voor deze prachtige wandeling in het grenspark van de Kalmthoutse heide. Wat een rust hier. De heide bloeide, een schitterend gezicht met als kersen op de taart een schaapskudde en de blauwe klokjesgentiaan. Tot besluit een gezellig nazit bij de abdij van Ossendrecht. Medewandelaars bedankt voor de fijne gesprekken en graag weer tot ziens.  
Hans K. (11-08-2019)
Daniel

Heerlijk gelopen op de grens van Belgie en Nederland, nee geen Holland. Bossen, zand, veel zand en mooie lanen. Leuke groep en heerlijk wandelweer.

Onderweg ook nog wat natuur gescoord en dat bij onze Belgische vrienden ingevoerd. Hieronder de lindehoorntjesmijt in het Boscafe. De blauwe bloempjes onderweg waren inderdaad klokjesgentianen, een redelijk zeldzaam plantje.

Ik loop graag nog een keer mee Daniel, dan zal ik ook dat pond zand meenemen die ik in mijn schoenen aantrof. Debankt, Hans 
https://waarnemingen.be/waarneming/view/177836080..

Ineke Z. (11-08-2019)
Met plezier kijk ik terug op de wandeling op de Kalmthoutse heide. Prima wandelweer. Wat een mooie wandeling dwars door de bloeiende heide. Soms even doorstappen in het mulle zand wat het iets pittiger maakte maar wel goed te doen. Ik vond het een gezellige groep onder leiding van de aimabele Daniël. Het varken aan het spit hebben we aan onze neus voorbij moeten laten gaan maar dat werd ruimschoots goedgemaakt met een afzakkertje bij de Abdij. Zeker dat ik nog eens mee ga.  
Wim S. (11-08-2019)
Heerlijk om weer even in het geliefde Koninkrijk der Belgen te vertoeven. De Kalmthoutse heide is nu heel mooi in bloei. Daniël, bedankt voor de perfecte organisatie. Corine, ik was minstens een uur eerder thuis, dankjewel. Wellicht tot een volgend wandelavontuur allemaal. Lucas, hopelijk ben je goed thuisgekomen, voorspoedig herstel gewenst. 
Lia van A. (11-08-2019)
Daniel, dank voor een prachtige, pittige wandeling. We hebben geploegd door het Kalmhoutse zand, we gingen klossen door de bossen, we zagen de bloeiende hei en we beklommen het uitzichtspunt. Inderdaad een geweldige dag!  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen