Donderdag
15-08-2019 11:15
Reacties: Vanuit Rijsbergen naar De Pannenhoef
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Rijsbergen (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 13
 
Reactie Carla R. (organisator / kaartlezer)  (15-08-2019)
Wat een prachtige dag met een hele leuke groep wandelaars. Zo n eerste keer een wandeling organiseren is best spannend, maar gelukkig was iedereen heel enthousiast. De weergoden waren ons gunstig gezind, maar er moet wel iets te klagen zijn en dat kon gelukkig ook in de vorm van een mestwagen, het modderpad en het niet zo constante weer. Maar na de borrel in het Rijserf aan het eind van de wandeling kwam alles weer goed! Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende wandeling in de omgeving van Rijsbergen en hoop dat jullie er dan ook weer bij zijn.... Hoe dan ook, bedankt voor jullie fijne reacties en tot een volgende wandeling.
 
Reacties deelnemers
Anneke N. (16-08-2019)
Dag Carla, complimenten voor de mooie afwisselende wandeling en de manier waarop je een en ander in goede banen leidde! Hopelijk heb je zo de smaak te pakken gekregen dat er nog vele volgen. Vond de combi van grootse vergezichten en bospaadjes , vennen en de stukken met de bloeiende heide inclusief de modder echt geweldig! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Carla in het bijzonder voor het organiseren.  
Kees van T. (16-08-2019)
Het was weer een prachtige wandeling met veel nieuwe wandelpaden bij het Vervul, ook nieuwe vennen. Alleen de modder van het laatste pad was niet zo leuk. De rustpunten waren voortreffelijk . Dank voor je organisatie Carla. Allemaal groeten en tot een volgende wandeling. Mvg Kees van T.  
Sander van der m. (16-08-2019)
Carla bedankt voor de afwisselende wandeling door de bossen in de achtertuin van Rijsbergen, als geroutineerd organisator leidde je ons langs bloeiende heide en vennen, medewandelaars bedankt voor de gezelligheid, graag tot een volgende keer. Groet Sander 
Ine van B. (15-08-2019)
Heel goed Carla, deze eerste wandeling en perfect voorbereid. Die mestwagen was even wat minder leuk, maar het is voor het eerst van mijn leven dat ik er een van dit formaat heb gezien en geroken, laten we medelijden hebben met de bestuurder. En dan nog een wietveld van grote omvang, ook alweer iets bijzonders. Op naar de volgende wandeling bij Rijsbergen! 
Truke van de K. (15-08-2019)
Carla, het kaartlezer zijn is je op het lijf geschreven! Ik vond het een prachtige tocht, veel afwisseling in landschap (en weer!). Carla bedankt voor het gidsen, en alle anderen voor de gezelligheid. Tot wandels! 
Sylvia B. (15-08-2019)
Bedankt Carla voor de mooie, prima georganiseerde wandeling, hoop zeker nog een keer met je mee te gaan! Medewandelaars ook bedankt voor jullie fijne gezelschap. 
Wim S. (15-08-2019)
De maidentrip van Carla. En meteen vol in de roos. Prachtige bossen, bloeiende heide, excellente horeca. Knap gedaan, dankjewel. Kees, dank voor de lift. Allemaal graag tot een volgende wandeling. 
Annie D. (15-08-2019)
Prachtige wandeling Carla, bedankt. De volgende keer ga ik weer graag met je mee. 
Ank van der Z. (15-08-2019)
Heel goed gedaan Carla, wat een mooie natuur en prachtige paarse heide. En ook nog eens een leuk gezelschap. Hopelijk tot een volgende keer. Hartelijke groet Ank van der Zee. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen