Dinsdag
13-08-2019 11:15
Reacties: Toeristen vinden hun weg naar Holten
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Holten (rondwandeling)  afstand 14  aantal deelnemers op dit moment 15
 
Reactie Annelies C. (organisator / kaartlezer)  (13-08-2019)
Wat hebben we weer een prachtige dag gehad, zo gezellig met elkaar op stap, genoten van de bloeiende heide en de weergoden waren ons goed gezind, aan bijna het einde van de route een flinke bui maar toen konden we gelukkig binnen gaan zitten, laatste stukje naar de trein was weer droog. Bedankt allemaal voor de mooie dag en tot een volgende keer maar weer, groetjes Annelies
 
Reacties deelnemers
Jessica van den B. (16-08-2019)
En tot slot dan mijn bijdrage aan deze meer dan prachtige wandeling. Bedankt Annelies en allen tot ziens! 
https://myalbum.com/album/G3RhAcKMR2z6..

Thea op den D. (14-08-2019)
Annelies en medewandelaars, Geweldig mooie tocht. En wat stond de hei mooi in bloei. Gelukkig toch meer regen gevallen en mindere warme dagen dan vorig jaar. Ik had mijn tenen goed ingetapet waardoor ik toch redelijk mee kon komen. Iedereen tot een volgende keer. groetjes Thea 
Tiny J. (13-08-2019)
Wat een fijn wandelweer vandaag. Lekker tempo en een bijzondere tocht. De heide was prachtig paars, bijenkasten stonden langs de rand van de heide en bomen werden het bos uit gesleept. Annelies, dank voor de organisatie van deze mooie tocht. Medewandelaars, bedankt voor de gezelligheid en allemaal tot een volgende wandeling. 
https://photos.app.goo.gl/VozCXYRTjQNVF2X89..

Henriette van S. (13-08-2019)
Fijne dag vandaag, prachtige route, mooie natuur, fantastisch wandelweer en een leuke groep! Annelies, bedankt voor de organisatie en iedereen voor de gezelligheid! Tot een volgende keer.  
Mariette van der K. (13-08-2019)
Een mooiere berg met schitterende vergezichten is denk ik in Nederland niet de vinden : de Holterberg getooid in deze tijd van het jaar met prachtige paarse naar honing ruikende heidevelden. Een heerlijke wandeling in een natuur die al naar een vroege herfst neigde: gelouterd licht, bruine bladeren, lijsterbessen en paddestoelen. De wandeltocht was goed georganiseerd en het tempo zat er stevig in, dank Annelies voor je gezelligheid en je inzet. En tot slot voor de goede verstaanders : ein schöner Rücken kann auch Entzücken. 
Tini H. (13-08-2019)
Topdag, mooie route! Groet aan allen, Tini 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen