Zaterdag
10-08-2019 10:15
Reacties: EXTRA Het Swalmdal en Blauwe Bessen
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Swalmen (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 9
 
Reactie Rudolf de K. (organisator / kaartlezer)  (10-08-2019)
Het was een heerlijke wandeldag met voldoende afwisseling om door de omgeving geboeid te blijven. De heide lag er ondanks de droogte toch weer mooier bij dan vorig jaar. En de bessenvlaai en het bier smaakten ook weer super. Leuk dat jullie er weer waren. Graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Marjolanda K. (10-08-2019)
Rudolf, wat was het een mooie route die je weer voor ons had georganiseerd. De blauwe heide, het meanderende stroompje, gevarieerde natuur. Prachtig! Met ook nog een lekker bessentaart in de pauze. Samen met het fraaie weer en fijne gezelschap, was het een heerlijke dag. Rudolf en medewandelaars bedankt! Groetjes en tot ziens op n volgende wandeling, Marjolanda  
anita d. (10-08-2019)
was weer een echte vakantiedag! Swalmen blijft een hele mooie omgeving en extra leuk daar Rudolf altijd weer avontuurlijke zijpaadjes weet te ontdekken. Manshoge varens geen obstakel; gewoon af en toe het aantal medewandelaars natellen; super! Krakende bomen en vallende takken geen excuus; heerlijk uitwaaien af en toe! Kijk al uit naar volgende wandeling en hoop dan ook weer zoveel gezellige medewandelaars te treffen. groet, Anita. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen