Zondag
11-08-2019 10:30
Reacties: Leersumse Veld
provincie Utrecht  vertrekpunt eindpunt Leersum (rondwandeling)  afstand 12 km  aantal deelnemers op dit moment 10
 
Reactie Jose van O. (organisator / kaartlezer)  (11-08-2019)
Het was vandaag een gezellige en afwisselende tocht! Uitgebreid koffie gedronken bij de Veldschuur. Vanaf 1 augustus mochten we weer door het vogelbroedgebied, waar we prompt aangehouden werden door een BOA meneer. Hij meende dat wij hier niet mochten lopen en het bordje niet goed gelezen hadden, maar bij nader inzien had hij het bordje niet goed kunnen lezen, omdat hij z’n leesbril niet op had gehad :) Wij hadden dus het recht aan onze kant en konden doorlopen. Na een rustpauze bij het meer, dat 3 weken geleden nog helemaal vol water stond en nu al behoorlijk droge zandplaten vertoonde, liepen we door naar de Graftombe van Nellestijn. Enkelen kregen uitleg en gingen naar boven, waar vandaan kasteel Broekhuizen te zien was. Na een gezellige afsluiting op het terras van restaurant Darthuizen ging ieder weer zijns weegs. Dank jullie wel voor jullie fijne gezelschap en wellicht tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Yolande B. (11-08-2019)
Iedereen bedankt voor deze topdag...  
Sandra C. (11-08-2019)
Ook ik had een heerlijke middag. Jose hartelijk dank voor de mooie wandeling Hella bedankt voor de leuke foto s en allemaal voor de gezelligheid! 
Hella M. (11-08-2019)
Hoi allemaal, wat een heerlijke dag zeg. Heel fijn gezelschap, veel gelachen, prachtige bloeiende heide, leuke anekdotes, een goeie organisator, fijne horeca.
Bij De Veldschuur hebben we de vrijwilligers overvraagd door ze voor fotograaf te laten spelen. Later wilde iemand een foto maken maar dat mocht alleen als eerst de handen waren afgeveegd. Ada hebben we maar vast achter de geraniums gezet. Tekencontrole vandaag al tijdens de wandeling. Een boswachter die zijn leesbril niet op had en ons daarom bijna op de bon had geslingerd. Een hazelworm die niemand gezien had, gelukkig had ik de foto nog … en last but not least, een heerlijk drankje op het terras na afloop, waar we tegen een wespenkerkhof zaten aan te kijken.
Jose, heel erg bedankt voor deze dag, en ook de anderen bedankt voor de gezelligheid.
Het zijn veeeeeeel foto`s … geniet ervan.
Lieve groet van Hella 
https://myalbum.com/album/QcnyEx6XAVfj..

Richard P. (11-08-2019)
Leuke wandeling José door een mooi gebied. Tot een volgende keer. 
Ada S. (11-08-2019)
Fijne super mooie wandeling vandaag! Uitstekend georganiseerd José, heel ontspannen en gezellig gezelschap, regelmatig zon, fijne horeca en allerlei tips rijker voor gebruik van onze apparatuur. Iedereen bedankt!  
Jozita K. (11-08-2019)
Jose bedankt voor deze mooie wandeling. We hadden heerlijk wandelweer, de heide stond schitterend in bloei en voor de verandering een BOA die zijn ongelijk vriendelijk toegaf. Kortom een gezellige wandeldag met leuk gezelschap en fijne horeca. Groetjes en tot wandels, Jozita P.S. de rode vlekken boven de enkels worden ook wel golfersbenen genoemd. 
Trudie T. (11-08-2019)
Wat was het weer een prachtige wandeldag met een fraaie,afwisselende (bloeiende heide)route! Bedankt Josè voor de goede organisatie en leuke horeca onderweg en bij afsluiting. Allemaal bedankt voor de gezelligheid. Graag tot ziens. Groeten van Trudie T. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen