Donderdag
08-08-2019 10:45
Reacties: Bos en heide bij Bergen op Zoom
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt NS Bergen op Zoom (rondwandeling)  afstand ca. 19km  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Ine van B. (organisator / kaartlezer)  (08-08-2019)
Ik had jullie de Zeezuiper beloofd, maar even zag het er naar uit dat het niet zou gaan lukken.Toch maar gewoon even terug naar de afslag die ik over het hoofd had gezien(als ik gesprekken voer vergeet ik op te letten) en alles ging toen zoals gepland gelukkig. Veel bos en bloeiende hei gezien en om half vier waren we al weer bij Mario s Intermezzo om nog na te praten en wat te drinken.

 
Reacties deelnemers
Joss S. (08-08-2019)
Beste Ine. Had me erop verheugd, deze wandeling onder jouw kaartlezerschap te "doen". Gelukkig houdt de site het aantal wandelingen bij, twas onze achttiende, deels als kaartlezer en deels als mede-wandelaar. Tis gewoon heel bijzonder in jouw gezelschap te wandelen, je hebt per slot van rekening ook vier monarchen meegemaak. Never a dull moment en dank je voor een mooie wandeldonderdag in de Zeezuiper-omgeving. Pia, Wilma, Jacqueline, Piet en last but not least Ine dank voor jullie gezelschap. Bossche groet, Joss. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen