Zaterdag
10-08-2019 11:00
Reacties: Ecologisch Landgoed Zwaluwenburg
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS t Harde (rondwandeling)  afstand 18  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Peter V. (organisator / kaartlezer)  (10-08-2019)
Op een nagenoeg droge dag hebben we lekker kunnen wandelen in de mooie omgeving van t Harde onder fraaie Hollandse wolkenluchten. Van de harde wind hadden we tussen alle bomen gelukkig niet zo veel last. Horeca was helaas schaars onderweg, maar dankzij een tip van Ruth hebben we toch nog een ijsje kunnen bemachtigen! Iedereen die mee was dank voor de gezelligheid en tot ziens, Peter
 
Reacties deelnemers
Ellen R. (11-08-2019)
Dank Peter voor je rol als kaartlezer, het was een gezellige dag. Wat een mooie bossen en een prachtige zandverstuiving. Ik dien nog een ker terug naar de tuinen van Dr. A. Vogel !! Tot de volgende keer elk van jullie !!  
Greet H. (11-08-2019)
Ik heb echt genoten van deze prachtige en gevarieerde wandeling. Het was voor mij ook een groepje met veel nieuwe gezichten, maar vooral een fijn gezelschap. Bedankt voor de organisatie Peter.  
Jos de P. (11-08-2019)
Wat een leuke en gevarieerde wandeling in t Harde Peter. Het was maar 18 km maar beslist de moeite waard om naar het t Harde te rijden. Prachtige omgeving met bos-weide en een verassing om tegen een halve dierentuin aan te lopen. Leuk gezelschap en nooit te oud om te horen hoe het gaat met de export van kaas,hoe iemand uit Apeldoorn een gids cursus volgt in Amsterdam, en hoe het werkt bij de K.L.M . Met als afsluiting een bezoek aan de prachtige tuin van dr;A.Vogel. Bedankt Peter,loop graag weer een keer met je mee.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen