Zaterdag
05-10-2019 09:10
Reacties: Marskramerpad etappe 10
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Ede-Wageningen (bus Stroe) - Hoenderloo  afstand ca 27.5  aantal deelnemers op dit moment 6
 
Reactie Henriette B. (organisator / kaartlezer)  (05-10-2019)
Hallo wandelmaatjes, Het was vandaag een schitterende dag, droog (en dat na al die regendagen en de verwachting dat het morgen weer gaat regenen). Blauwe lucht met zo nu en dan wolken. De route was mooi, zeer afwisselend, bos, heide (grasvlakten hier en daar) en zandverstuivingen. Bijna geheel onverhard. Dank voor jullie gezelschap en tot ziens, groet Henriette
 
Reacties deelnemers
Lysbeth Anne B. (06-10-2019)
Dank je wel Henriette, voor de organisatie van deze wandeling. Ik heb er enorm van genoten. De mooiste etappe van het Marskramerpad, dat kon je wel zien, echt prachtig! Lekker gelopen en gezellig gehad met elkaar, prima tempo, lekker ontspannen, heerlijke dag! 
Loes van G. (05-10-2019)
Hallo Henriette, het was weer een heerlijke wandeldag. Bedankt voor de organisatie en tot ziens allemaal! 
Margret K. (05-10-2019)
Wat een prachtige wandeling, en wat was het boffen met het weer! Dank je wel voor de organisatie HenriĆ«tte, en medewandelaars: bedankt voor de gezelligheid!  
Jeannette P. (05-10-2019)
Het was een super wandeldag vandaag. Nog nooit zoveel mooie paddestoelen gezien tijdens een wandeling. Een heel mooie route. Henriette, we hebben je niet meer gezien nadat we in de trein stapten. Ik heb je niet persoonlijk kunnen bedanken voor de organisatie, dus bij deze. Iedereen natuurlijk bedankt voor het gezelschap. 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen