Maandag
16-09-2019 10:30
Reacties: Landgoed Wellenseind en meer
provincie Noord-Brabant  vertrekpunt eindpunt Lage Mierden (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Suzan P. (organisator / kaartlezer)  (16-09-2019)
Wat was het een prachtige wandeling... Het toppunt vond ik toch wel Landgoed Wellenseind, het was geheel nieuw voor iedereen omdat het sinds mei pas opengesteld is. De Utrecht blijft ook altijd de moeite waard incl Herberg in den Bockenreyder. Deze wandeling zal ik zeker vaker organiseren. Ik heb wat foto s van Bernadet toegevoegd. Bedankt allemaal voor de gezelligheid!
Foto's

Kijk hier voor de foto's van deze tocht.

 
Reacties deelnemers
Bernadet V. (16-09-2019)
Wat was het een mooie tocht,en een gezellige groep bedankt Susan voor het organiseren en leuk dat je de fotos zo mooi op de site hebt gezet. Groetjes en graag tot deze of een andere tocht. 
Corine W. (16-09-2019)
Suzan, jij bedankt voor deze wandeling! Leuk, mooi en gezellig, wat wil je nog meer. Groetjes, Corine 
Willem van M. (16-09-2019)
Het was inderdaad een supermooie wandeling, met het landgoed zeker op de eerste plaats. Prima weer, heel gezellige medewandelaars, kortom een heerlijke dag. Bedankt voor de organisatie, Suzan! Wat de naam t Anker betreft bedacht ik dat hij misschien samenhangt met de familie Zeeman. Wie weet. Groet aan allen en misschien tot ziens op 14 oktober in de Mortelen! 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen