Zaterdag
07-09-2019 11:00
Reacties: Drie keer drie
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Culemborg (rondwandeling)  afstand 20  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie Bert D. (organisator / kaartlezer)  (07-09-2019)
Weersvoorspelling niet geweldig maar wel in een stralend zonnetje voor de huiskamer op Culemborg CS. Al na de eerste kilometers zagen we prachtige wolkenluchten. Helaas toch wel wat regen uitgevallen. Toch een leuke tocht (2 * 3) + 2 want de handpont bij Everdingen was uit de vaart. Maar ook een bijzonder rustpunt naast het fort en een gezellige veerbaas. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer!
 
Reacties deelnemers
Geeske B. (08-09-2019)
Een grandioos mooie wandeling, Bert! De Lek, de rivier uit mijn jeugd, is voor mij pure magie - al bestond die Lek toen slechts uit een strandje met gaas in het water, een dijk en verboden weilanden vol koeien. Zelfs naar de overkant gaan, naar Culemborg bijvoorbeeld, deden we toen niet... Het was heerlijk( ik mijd het woord ┬┤gezellig┬┤ nu je dat voor de autoveerbaas hebt gebruikt ;-)), dank je wel en tot de volgende wandeling!  
Jeanet B. (07-09-2019)
Hallo Bert, Het landschap rondom Culemborg is schitterend, dijken, een rivier, mooie uiterwaarden. En inderdaad de baas van het rustpunt was heel kleurrijk. Heb je een bui dan heb je ook en mooie (onweer)lucht. Kortom een fijne dag in een Hollands landschap. Bedankt en tot een volgende keer. Groeten van Jeanet.  
Ingrid van S. (07-09-2019)
Van deze wandeling zullen me vooral de imposante wolkenluchten bijblijven. En wat was het leuk om via al die struinpaadjes langs de Lek te lopen. Die paar buien hoorden er eigenlijk ook wel bij. Bijzondere pauzeplekken bij het fort en het rustpunt met de enorme houtvoorraad en de tamme kastanje. Dankjewel voor de organisatie Bert, en de anderen voor de leuke gesprekken onderweg. Graag tot een volgende keer. 
Ottelien W. (07-09-2019)
Ha Bert en Medewandelaars, dank voor de fijne dag in majestueus rivierenland. Oh, die wolken, oh die luchten, heel erg mooi en imposant. Een dag met verrassende pauzeplekken, een dag van formules. Wiskunde komt te pas bij pontjes, linie-werken en provincies, de formule voor ballistische berekeningen wordt in herinnering geroepen bij een fiks kanon op t fort. Gewicht, snelheid, hoek, het speelt allemaal mee in vaste verhoudingen. Een dag beleven we met oogst en overdaad. Noten, peren, appels. Ze hangen haast aan elke boom. Een dag met gezellige medewandelaars, met royale zitbanken, met uitzicht op de overzijde en op de einder, antieke speelgoedautootjes schuiven langs de dijk, lepelaars in de langsgeulen, kieviten op de kribpalen. Een mooie dag, een prachtdag! Groet en graag tot ziens, Ottelien 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen